« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NEUSTRAŠIVI KAPETAN

Terry protiv Benfice igrao 60 minuta s dva slomljena rebra

"Nisam mogao disati, a pluća su mi se stisnula. Bilo je jako teško", rekao je Terry koji će se tijekom dana podvrgnuti detaljnom pregledu kako bi se ustanovila težina ozljede

Fotografija vijesti
Više o

Chelsea

,

John Terry

,

benfica

Unatoč tomu što se ozlijedio u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na stadionu La Luz u Lisabnu prošloga tjedna, kapetan Chelseaja John Terry ipak je odlučio zaigrati uzvrat u Londonu, ali je na kraju ipak morao izaći iz igre zbog nesnosnih bolova, prenosi Hina.

Liječnici su kasnije ustvrdili kako je Terry cijelo vrijeme igrao sa dva slomljena rebra, a još uvijek nije poznato koliko će trajati oporavak.

Terry se ozlijedio još u prvoj utakmici, ali je bez obzira na bol odlučio zaigrati i u uzvratu. No, u drugom poluvremenu bol je postala prejaka i Terry je morao izaći.

"Nisam mogao disati, a pluća su mi se stisnula. Bilo je jako teško", rekao je Terry koji će se tijekom dana podvrgnuti detaljnom pregledu kako bi se ustanovila težina ozljede.

Terryjeva ozljeda stiže u neugodnom trenutku sezone, jer će Chelsea u sljedećih 26 dana odigrati čak osam utakmica uključujući polufinale FA Kupa protiv Tottenhama, te dvije utakmice polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

05.04.2012. 16:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh