Metro-portal.hr

objavljeno 05.04.2012. 16:17:00
NEUSTRAŠIVI KAPETAN

Terry protiv Benfice igrao 60 minuta s dva slomljena rebra

"Nisam mogao disati, a pluća su mi se stisnula. Bilo je jako teško", rekao je Terry koji će se tijekom dana podvrgnuti detaljnom pregledu kako bi se ustanovila težina ozljede

Fotografija vijesti

Unatoč tomu što se ozlijedio u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka na stadionu La Luz u Lisabnu prošloga tjedna, kapetan Chelseaja John Terry ipak je odlučio zaigrati uzvrat u Londonu, ali je na kraju ipak morao izaći iz igre zbog nesnosnih bolova, prenosi Hina.

Liječnici su kasnije ustvrdili kako je Terry cijelo vrijeme igrao sa dva slomljena rebra, a još uvijek nije poznato koliko će trajati oporavak.

Terry se ozlijedio još u prvoj utakmici, ali je bez obzira na bol odlučio zaigrati i u uzvratu. No, u drugom poluvremenu bol je postala prejaka i Terry je morao izaći.

"Nisam mogao disati, a pluća su mi se stisnula. Bilo je jako teško", rekao je Terry koji će se tijekom dana podvrgnuti detaljnom pregledu kako bi se ustanovila težina ozljede.

Terryjeva ozljeda stiže u neugodnom trenutku sezone, jer će Chelsea u sljedećih 26 dana odigrati čak osam utakmica uključujući polufinale FA Kupa protiv Tottenhama, te dvije utakmice polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

05.04.2012. 16:17:00
http://metro-portal.hr/terry-protiv-benfice-igrao-60-minuta-s-dva-slomljena-rebra/69788/