« Svijet
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
WTF?!

Teorija zavjere o današnjoj utakmici

Kurir je ipak prilično poznat list da bi tek tako lupetao gluposti, no ako je ovo istina, u ovoj zemlji treba neke lagano protjerati ....

Hoće li biti kaosa?
Hoće li biti kaosa? (Arhiva)
Više o

neredi

,

teorija zavjere

,

utakmica

,

marakana

,

Srbija Hrvatska

Kurir je objavio prilično eksplozivan tekst o današnjoj utakmici, a kao izvor informacija navode se sigurnosne službe Srbije. Naime, prema toj teoriji hrvatski navijači danas žele izazvati kaos na tribnama, a iza svega bi trebao stajati HDZ.

Kako piše Kurir,"određene ekstremističke grupe iz Hrvatske žele izazvati velike sukobe s policijom i napraviti opći kaos".

"Hrvatski ekstremisti to će pokušati napraviti preko struktura u Srbiji kojima bi odgovarao takav incident. Direktor srpske policije Milorad Veljović izdao je čudno naredbu - da se sa sjeverne i južne tribine, gdje su smješteni najvatreniji navijači, sa stepeništa uklone policajci", navodi se u nastavku teksta.

"Uz sankcije, koje bi izbacile iz Europe na nekoliko godina sve reprezentativne momčadi i klubove, najveću korist imao bi HDZ, kojem kao opozicijskoj stranci u Hrvatskoj odgovara ovakav epilog. Politička situacija u Hrvatskoj se posljednjih dana zakuhala zbog protesta u Vukovaru, gdje tamošnji ekstremisti žele zabraniti ćirilicu".

"Interes HDZ-a je skinuti aktualnu vlast i zato će pokušati iskoristiti utakmicu u Beogradu. Kurir saznaje da je vrh države Srbije operativne podatke o mogućim incidentima dobio od hrvatske strane", stoji na kraju članka.

Uz ovaj tekst članak je opremljen fotografijama Veljovića i Karamarka koji su, prema potpisu ispod slike, "veliki prijatelji", pa urota dobiva međunarodnu pozadinu.

Što vi mislite?

06.09.2013. 16:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    bronhi
    07.09.2013. 15:13
    Mislim da ste idioti kad prenoste "vijesti" iz kje su konstruirali pravoslavni turci, aka srbijanci.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh