« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Tele2 predstavio velike novosti

Tele2 okreće novu stranicu i nudi potpunu fleksibilnost i jednostavnost korisnicima, isprobajte je besplatno!

Tele2 je okrenuo novu stranicu
Tele2 je okrenuo novu stranicu (Arhiva)
Više o

Tele2

,

reklame

,

nove tarife

Tele2 dodaje novi element svojim proizvodima i uslugama osiguravajući dodatnu fleksibilnost i jednostavnost korisnicima. Korisnici mogu sami na jednostavan način kreirati svoje tarife koje odgovaraju njihovim potrebama. Korisnici su pozvani isprobati Tele2 mrežu 30 dana besplatno prije donošenja odluke. Također, korisnici imaju mogućnost promijeniti, povećavati i smanjivati paket putem jednostavne aplikacije MojTele2. Ova fleksibilnost dolazi povrh odlične cijene i nove odlične mreže.

Tele2 je poznat po tome što nudi najbolju vrijednost na tržištu i snižava cijene kako bi korisnicima osigurao odličnu uslugu. Tele2 je u veljači predstavio 4G mrežu s nacionalnom pokrivenošću, pokrivši 90% populacije, a u proteklih 12 mjeseci nadogradio je 3G mrežu kako bi imao najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj s kojom već pokriva 99% populacije.

Današnje predstavljanje je okretanje nove stranice za Tele2 s dodatnom fleksibilnošću i jednostavnošću kako bi zadovoljili potrebe korisnika. Ovom prilikom, Tele2 predstavlja tri zanimljiva noviteta.

Prvo, Tele2 predstavlja novi koncept tarifa za pretplatnike u kojem korisnici mogu sami kreirati svoje tarife koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Također, korisnici mogu birati između tri osnovna tarifna plana koji uključuju minute i poruke, Raspali s neograničenim minutama i porukama za 85 kn, Čisto tristo s 300 minuta i/ili poruka za 55 kn ili Tolko-kolko za 20 kn. Povrh toga, korisnici biraju podatkovni paket od 0.5GB za 20 kn, 3GB za 50 kn, 6GB za 75 kn ili 10GB za 110 kn. Primjerice, korisnici mogu odabrati neograničene razgovore i poruke s velikim podatkovnim paketom od 6GB za samo 160 kn. Korisnici imaju potpunu slobodu mijenjanja koliko minuta/poruka ili podatkovnog prometa žele imati u svojoj tarifi svaki mjesec bez dodatnih troškova.

Drugo, Tele2 predstavlja besplatno probno razdoblje, što znači da svaki novi korisnik koji prenosi broj u Tele2 dobiva 30 dana usluge potpuno besplatno, jednostavno da vidi sviđa li mu se usluga. Besplatna proba obuhvaća 500 minuta i/ili poruka te 3GB podatkovnog prometa. Novi korisnici koji ne prenose svoj broj u Tele2 mrežu dobivaju probno razdoblje od 7 dana s jednakim pogodnostima.

Treće, vrlo brzo Tele2 će predstaviti svoj novi MojTele2 portal i prvu verziju aplikacije MojTele2 namijenjene pojednostavljenju korisničkog iskustva i pružanju potpune kontrole korisnicima. Aplikacija omogućava korisnicima da provjere potrošnju, provjere i plaćaju račune, mijenjaju postojeće usluge, dodaju vremensko ograničenje usluge po potrebi, a to su samo neki od primjera.

Malin Holmberg izvršna potpredsjednica tvrtke za središnju Europu je izjavila: „Pozivamo sve da dođu i isprobaju našu novu mrežu i iskuse nove usluge iz prve ruke. S fokusom na pružanje fleksibilnosti i jednostavnosti kako bi bolje zadovoljili potrebe naših korisnika uz odličnu cijenu i mrežu, moći ćemo isporučiti uistinu pozitivno sveobuhvatno korisničko iskustvo".

15.03.2016. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh