« Biznis
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Tele2 postao sponzor Dubrovačkih ljetnih igara

Dubrovnik je dobio novi Tele2 centar, a Dubrovačke ljetne igre s Tele2 potpisale sponzorski ugovor

Dubrovačke ljetne igre imaju novog sponzora
Dubrovačke ljetne igre imaju novog sponzora (Tele2)
Više o

Tele2

,

Dubrovačke ljetne igre

GRAWE poslovni centar u Gružu, na adresi Ante Starčevića 45, postao je novi dom drugoj Tele2 poslovnici u Dubrovniku. Ovog puta riječ je o experience centru koji na 80 m² nudi postojećim, ali i budućim korisnicima kompletan doživljaj korištenja Tele2 usluga. Osim toga, na raspolaganju im je sva savjetodavna i servisna podrška, a mogu se upoznati i sa svim mobilnim uređajima ili tabletima u Tele2 ponudi. Poslovnica je otvorena radnim danima od 08 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati.

Otvorenje experience centra u Dubrovniku povezao je još jednu važnu aktivnost koju Tele2 ove godine planira provesti, a odnosi se na sponzorstvo Dubrovačkih ljetnih igara te je tom prilikom svečano potpisan partnerski ugovor.

"Dubrovačke ljetne igre uživaju potporu poslovnog sektora, ali ipak novi pokrovitelji se ne nalaze svaki dan, a uz to posebna je čast za partnera dobiti tvrtku koja uživa ovako veliki ugled među svojim korisnicima i čija je poslovna filozofija fokusirana na zadovoljstvo klijenata i to uspijeva postići" izjavila je prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora, gđa. Ivana Medo Bogdanović, v.d. ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara.

Predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, gosp. Viktor Pavlinić, naglasio je želju kompanije da pokaže zahvalnost na vjernosti Dubrovčanima te je sponzorstvo igara namijenjeno najviše njima, kao i cijeloj lokalnoj zajednici. Tele2 podržava kulturu i nastojat će usavršavanjem svojih usluga također doprinjeti širenju informacija i novih tehnologija u svakodnevnom životu, ali i u umjetnosti.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga glavni je fokus poslovanja Tele2, kojem je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu. U kompaniji ističu da i je dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Hrvatskoj.

27.04.2017. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh