« Biznis
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Tele2 otvorio Experience centar u Šibeniku

Prodajna, tehnička podrška, usluga upotpunjena zonom s kampanjskim ponudama te posebnim ponudama za odabir tarifa, uređaja, telefona i tableta sve to čeka rezidencijalne i poslovne korisnike u novootvorenom Tele2 centru

I Šibenik ima najmoderniji Tele2 centar
I Šibenik ima najmoderniji Tele2 centar (Tele2)
Više o

Tele2

,

Šibenik

,

experience centar

U robnoj kući City Life u Ulici Ante Šupuka 10 u Šibeniku, jučer je (ponedjeljak 10.srpnja 2017.) na 60 m2 otvoren posve jedinstveni Tele2 centar. Riječ je o premium experience shopu koji nudi postojećim, ali i budućim korisnicima, kompletan doživljaj korištenja Tele2 usluga.

Prodajna, tehnička podrška, usluga upotpunjena zonom s kampanjskim ponudama te posebnim ponudama za odabir tarifa, uređaja, telefona i tableta sve to čeka rezidencijalne i poslovne korisnike u novootvorenom Tele2 centru.

Također, moguće je dobiti i sve informacije o iznimno popularnom, mobilnom, tj. Pokućnom internetu koji osigurava kvalitetu surfanja neovisno o lokaciji na koju se seli. Dodatna prednost je da ne iziskuje nikakve dodatne instalacije, dovoljan je samo priključak u struju, te je idealno rješenje za sve koji žele bezbrižno surfati dok su na moru.

Posebno će biti od velike koristi privatnim iznajmljivačima kojima omogućuje da u vrijeme turističke sezone Pokućni koriste u svojim apartmanima, a ostatak godine u svom domu, pod istim ugovorenim uvjetima i s istom kvalitetom.

Poslovnica je otvorena radnim danima i subotom od 08 do 21 sat, a nedjeljom je zatvorena.

Trinaesti je to dućan od planiranih dvadesetak centara koje ove godine otvara Tele2. Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga glavni je fokus poslovanja Tele2, kojem je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu. U kompaniji ističu da i je dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju kompanije P3 Communications ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Hrvatskoj.

11.07.2017. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh