« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
obrat na HRT-u

Tarik se ispričao, ostaje voditelj Milijunaša

Prema najnovijim informacijama, glumac će ostati na HRT-u do isteka aktualnog ugovora

(Marko Miščević/Cropix)
Više o

Tarik Filipović

,

Tarik Filipović otkaz

,

afera milijunaš

,

Robert Kurbaša Milijunaš

Tarik Filipović ipak će ugovor s HRT-om odraditi do kraja i zadržati popularni stolac voditelja Milijunaša.

Naime, kako doznaje Gloria.com, odgovorni na javnoj televiziji odlučili su da Tarik nastavi snimati Milijunaša još barem dva mjeseca, nakon čega će se ponovno razgovarati o njegovom statusu.

Glasnogovornik HRT-a novi obrat u aferi Milijunaš nije htio ni potvrditi ni demantirati. Najavio je da će se u petak na zahtjev dvojice vijećnika, Programsko vijeće sastati i objaviti konačnu odluku oko voditeljeva statusa.

Tarik se u međuvremenu ispričao ravnatelju Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj, Goranu Roiću.

U prijateljskom telefonskom razgovoru, popularni glumac i voditelj, ravnatelju bolnice je pojasnio svoju izjavu u spornoj emisiji te su njih dvoje međusobno izgladili nesporazume.

Potencijalni Tarikov zamjenik, Robert Kurbaša, koji je na HRT-u već odradio probno snimanje Milijunaša za sada ne želi javno komentirati cijeli slučaj. Prema informacijama medija, Kurbaša se odlučio na glumačku solidarnost i nije potpisao ponuđeni ugovor.

Kako su dvije epizode Milijunaša snimljene unaprijed, gledatelji na malim ekranima do daljnjega neće osjetiti posljedice afere.

30.09.2009. 17:18:44
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    30.09.2009. 18:58
    Koji je to beskičmenjak...i to šokirani, dapače! A ove njuške velike isto, skužili da će propast gledanost pa brže bolje mijenjat odluke. A pare za bolnicu? To nikome više nije bitno... pffffff
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh