« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Tarik demantirao vezu s Jelenom Rozgom

Voditelj i glumac nazvao je članak u Areni ‘dnom dna’

Jelena i Tarik navodno su se upoznali u zagrebačkom restoranu Globus, gde je Rozga nastupala
Jelena i Tarik navodno su se upoznali u zagrebačkom restoranu Globus, gde je Rozga nastupala
Više o

Jelena Rozga

,

Tarik Filipović

U javnost su jučer procurile ekskluzivne fotografije koje svjedoče o navodnoj tajnoj vezi između bivše pjevačice grupe Magazin Jelene Rozge i glumca i voditelja Tarika Filipovića, tvrdi Arena, međutim Tarik je demantirao napise te Arenu proglasio ‘dnom dna’.

Lascivna poruka

Kuloarske priče navodnoj tajnoj vezi krenule su kad se par upoznao prije nekoliko godina u zagrebačkom restoranu Globus gdje je Jelena nastupala na maturalnoj zabavi, a u pauzi je, tvrdi Arena, preko jednog poznanika Tariku poslala lascivnu poruku.

Iako je glumac nekoliko dana oklijevao, naposljetku je lijepoj Jeleni uzvratio poruku. Počeli su se viđati, što je urodilo tajnom ljubavnom avanturom, tvrdi tjednik.

Sumnje znatiželjnika‘Unatoč vezi koja je bujala, par nikada javno nije otkrio da se viđaju’, otkriva Arena. ‘Suzdržavali su se od ikakvih pokreta i pogleda koji bi mogli pobuditi sumnju znatiželjnika u tajnu vezu. Jelena je medijima pričala kako je u vezi s jednim muškarcem, ali detalje svog privatnog života nije iznosila.’ 

‘U to vrijeme bivšoj balerini nije bilo teško često putovati iz Splita u Zagreb kako bi svog voljenog Tarika barem nakratko vidjela, a u njegovom je stanu u Vinogradskoj ulici često ostajala i preko noći’, piše Arena. Tarik je, s druge strane, unatoč tajnoj vezi, pravu ljubav pronašao u bivšoj manekenki Lejli Šehović s kojom se u tajnosti vjenčao prošloga Božića, a prije dva mjeseca su dobili i sina Armana.

Jučer se ni Jelena Rozga niti Tarik Filipović isprva nisu javljali na telefon, no Rozga je medijima ipak poručila kako je ‘sve to glupost’. Međutim, o nagađanjima i ekskluzivnim fotografijama nije se izjasnila, odnosno nije potvrdila, ali ni demantirala cijelu priču.

‘Konsterniran sam’

Tarik se naknadno javio, te za Index.hr demantirao cijelu priču:

- Ma nemam ja tu što reći, i demanti mi je čak ispod časti. Toliko sam konsterniran time da ne mogu ni normalno prokomentirati takvu glupost. Znači, nemam riječi, očito mora postojati ‘dno dna’, pa eto, neke novine tako pišu.  Naravno, sve demantiram - kazao je Tarik. (METRO)

15.04.2008. 04:25:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh