« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
NAPOKON

Tamni način rada omogućen svima u Messengeru

Teoretski je postala dostupna svima, ali ste morali upotrijebiti poseban emotikon (polumjesec) kako bi ste ju aktivirali

Jeste li isprobali tamni način rada
Jeste li isprobali tamni način rada (Arhiva)
Više o

Messenger

,

dark mode

,

tamni način rada

Tamni način rada stigao je u Facebookov Messenger još prošle godine, no samo na malom broju tržišta i tek nekim korisnicima. 

Oduševljenje testiranih korisnika bilo je toliko da je postalo jasno kako će se omogućiti cijeloj populaciji, što se dogodilo prošloga mjeseca.

Teoretski je postala dostupna svima, ali ste morali upotrijebiti poseban emotikon (polumjesec) kako bi ste ju aktivirali.

Od sad se možete pozdraviti s polumjesecom i tamni način rada upogoniti tako što ćete otvoriti postavke (kliknite na profilnu sliku u aplikaciji) i uključite odgovarajuću sklopku pri vrhu aplikacije.

Ako je ne vidite odmah pokušajte nadograditi aplikaciju Messenger na novije izdanje ili strpiti se još koji dan dok ne stigne izdanje za vaš uređaj s operativnim sustavom Android ili iOS.

Osim što je blaži po vaše oči, tamni način rada također i štedi bateriju vašeg uređaja, pa ga toplo preporučujemo svima.

18.04.2019. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh