« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
račun im bio previsok

Talijanski turisti nisu ozlijeđeni

Klupko oko velike priče s Kornata se ipak raspliće. Nakon što su policajci pronašli Talijane uvidjeli su da nitko od njih nije ozlijeđen te da su najvjerojatije sami izazvali nered da bi se izvukli od visokog računa

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Josip Bistrović/Cropix)
Više o

pretučeni talijani Kornati

,

restoran Akvarijus

,

talijanski turisti

,

ozlijeđeni turisti

Zadarska policija - u sklopu istrage o izgredu koji se dogodio prije nekoliko dana na Kornatima, u Parku prirode Telašćici, u restoranu "Aqarius" sa skupinom talijanskih turista - pronašla je talijanske turiste u uvali kod Molata i razgovarala s njima, te je utvrđeno kako nitko od turista nije ozbiljno ozlijeđen, doznaje se danas u Policijskoj upravi zadarskoj.

Naime, talijanski turisti nisu napustili Hrvatsku te su pronađeni na brodici u jednoj uvali na otoku Molatu, gdje su se usidrili.

U početku su bili vrlo suzdržani kad je riječ o suradnji sa zadarskom policijom. Razgovor s njima je ipak obavljen, a utvrđeno je da nitko od devetero turista nije ozbiljno ozlijeđen, a jedan od njih ima samo nekoliko ogrebotina, navodi policija.

Talijanski gosti zadarskoj policiji nisu znali reći tko je sve sudjelovao u sukobu s njima niti su mogli potvrditi da ih je tukao vlasnik restorana "Aqarijus" na Kornatima Zoran Ramov.

Nakon sukoba talijanskih turista s djelatnicima restorana oni su izvijestili talijansku javnost kao i talijansko konzularno predstavništvo u Hrvatskoj da su u spomenutom restoranu brutalno pretučeni.

U povodu toga zadarska je policija obavila niz obavjesnih razgovora s dostupnim očevicima i sudionicima incidenta, a jučer je obavila i obavijesni razgovor s vlasnikom restorana Ramovom. On je zanijekao da je tukao talijanske turiste te je policiji ispričao da su oni sami izazvali nered jer su bili nezadovoljni visinom računa za večeru.

Izvor: Hina

14.08.2009. 20:14:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh