« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
PROSTORNI NESPORAZUM

Tajnik HURBDR-a u tučnjavi teško ozlijedio predsjednika

Ivica Petrić je u svom stanu u srijedu napao i teško ozlijedio Vladimira Gojanovića koji je i svjedok na suđenju hrvatskim generalima u Haagu

(Nikša Stipaničev/Cropix)
Više o

tučnjava

,

Vladimir Gojanović

,

teške ozlijede

,

HURBDR

,

Hrvatska udruga razvojačenih branitelja Domovinskog rata

,

Ivica Petrić

Tajnik Hrvatske udruge razvojačenih branitelja Domovinskog rata (HURBDR) Ivica Petrić iz Šibenika bit će kazneno prijavljen državnom odvjetništvu pod sumnjom da je prije dva dana teško ozlijedio 38-godišnjeg Vladimira Gojanovića, predsjednika te udruge i svjedoka haaškog tužiteljstva na suđenju generalima Gotovini, Markaču i Čermaku.

Šibensko-kninska Policijska uprava je, ne navevši imena, danas priopćila da će 39-godišnji Šibenčanin biti kazneno prijavljen pod sumnjom da je teško ozlijedio 38-godišnjeg Šibenčanina.

U šibenskoj policiji potvrdili su kako je kriminalističkom obradom utvrđeno da su se osumnjičenik i oštećenik u srijedu, 6. siječnja, potukli u stanu napadača (Petrić). Prije toga su se posvađali, a povod je bio, kako navodi policija, nesporazum zbog korištenja prostorije HURBDR-a.

Gojanović je u tučnjavi teško, a Perić lakše ozlijeđen. Nakon liječničke pomoći Gojanović nije zadržan u bolnici, doznaje se u policiji. (hina/metro-portal)

08.01.2010. 20:34:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh