« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
KONTROVERZE

Tajni agent MI6 ubijen jer je bio transvestit?

Strašno ubojstvo tajnog agenta MI6 Garetha Williamsa u Londonu i dalje zadaje niz pitanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

transvestiti

,

MI6

,

tajni agent

,

radikalizam

Prva obdukcija tijela agenta britanske tajne službe MI6, čije je tijelo probađeno u Londonu, nije dala konačne odgovore o uzroku smrti, priopćila je u četvrtak britanska policija. Truplo Garetha Williamsa (30), koje je bilo u raspadajućem stanju, pronađeno je u ponedjeljak u stanu u vlasništvu britanske vlade, a pretpostavlja se da nije bilo otkriveno oko dva tjedna.

Williams je u Londonu radio za MI6, kamo je premješten iz stožera agencije GCHQ za prisluškivanje u Cheltenhamu. Vjeruje se da je strastveni ljubitelj bicikla i fitnessa zadavljen, a u tijeku su ispitivanja posmrtnih ostataka na droge i alkohol.

Tijelo mrtvog agenta pronađeno je zagurano u veliku sportsku torbu, ostavljenu u kupaonici u stanu u otmjenoj londonskoj četvrti Pimlicu.

Istragom je obuhvaćen i Williamsov privatni život, a pojavila se sumnja da je transvestit. U stanu je pronađena ženska odjeća Williamsove veličine, a poznanici tvrde da se često kretao po londonskim homoseksualnim klubovima. Britanci se pitaju kako je osoba s takvim rizičnim privatnim životom mogla obavljati posao tajnog agenta.

27.08.2010. 00:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh