« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
PROČITAJTE! :)

Tajne uspješnih i dugotrajnih veza

Kad bi znali da se uspješna veza može ostvariti uz malo više pažnje i osluškivanja potreba, svojih i partnerovih, možda bi svi ipak odlučili uložiti dodatni napor

Kako do uspješne veze
Kako do uspješne veze (Shutterstock)
Više o

veze

,

uspješne veze

,

dugotrajne veze

Uspješna i dobra veza želja je svih parova na samim počecima veze, no velik broj njih negdje putem zastrani i ode ili u slijepu ili jednosmjernu ulicu, pa nakon nekog vremena jedan od partnera poželi izaći iz nje.

No, kad bi znali da se uspješna veza može ostvariti uz malo više pažnje i osluškivanja potreba, svojih i partnerovih, možda bi ipak odlučili uložiti dodatni napor.

Pravila postoje, a treba ih se držati - to je sve. Ma koliko ona vama trenutno izgleda samorazumljiva, vratite se za godinu dana, pročitajte opet i zapitajte se jeste li ih primjenjivali. 

Da vidimo što nam treba - za početak tu je trud i ustrajnost koji su kameni temeljci dobre veze. Oba partnera moraju biti svjesna da se u vezi povremeno treba napraviti poneki kompromis, i to s obje strane.

Financijska sigurnost na drugom je mjestu iz razumljivog razloga - nije lako biti zaljubljen kad trbuh kruli, a uspješna veza postiže se radom u timu, pa oba partnera daju svoj obol zajedničkom budžetu. Naravno, ni trošenje nije impulzivno i bez konzultacija s partnerom.

Zadnji element već pogađate - dobar seks. Treba ga biti dovoljno da oba partnera budu zadovoljna, ma koliko to zapravo bilo malo ili puno u odnosu na prosjek

28.06.2015. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh