« Iza ogledala
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
WTF?!

Tajne misije na Mjesec ponovno privlače pažnju

Postoji li stvarno misija 20 koja nije zabilježena u arhivama NASA-e i što je tražila na Mjesecu

Mona Lisa iz svemira
Mona Lisa iz svemira (Screenshot YouTube)
Više o

svemirski brod

,

tamna strana Mjeseca

,

Apollo 20

,

Mona Lisa iz svemira

,

William Rutledge

Apollo 15 snimio je čudnu strukturu na Mjesecu još davne 1971. godine, i igrom slučaja nakon toga su otkazane misije 19 i 20 koje su trebale nastaviti istraživanje Mjeseca, a umjesto njih prešlo se na Skylab program.

Tako glasi više manje službena priča, uz fotografiju golemog svemirskog broda na tamnoj strani Mjeseca. William Rutledge tvrdi da je sudjelovao u misijama 19 i 20 koje se, prema službenim podacima, nikad nisu dogodile, a njihova je zadaća bilo ispitivanja pronađenog svemirskog broda.

Fotografije koje svako malo izrone u novom videu na YouTube podgrijavaju teorije zavjere koje tvrde da je gigantski svemirski brod pronađen na Mjesecu zapravo pao pred milijardu i pol godina, a unutra su pronađeni ostaci posade, između ostalog i žene neobičnog izgleda koja je prozvana Mona Lisa

Cijela priča dobila je novu dimenziju na YouTube jer se zadnjih godina pojavio niz snimki navodne misije Apollo 20, a problem je u tome što izgledaju izuzetno autentično. Na stranu sve CGI fore, no za ovakvu snimku treba vam budžet koji debelo premašuje budžet prosječnog hrvatskog filma.

Stoga, pogledajte samo jedan od zanimljivih snimaka misije Apollo 20 i zaključite sami je li postojala i koliko je autentična svemirska Mona Lisa;

02.10.2013. 10:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh