« Seks
objavljeno prije 8 godina
MMMLJAC

Tajna veza sladoleda i seksa

Kako prepoznati seksualne sklonosti osobe prema vrlo bezazlenoj stvari - okusu omiljenog sladoleda

Reci mi što ližeš pa ću ti reći što voliš u krevetu
Reci mi što ližeš pa ću ti reći što voliš u krevetu (Wikipedia)
Više o

seks

,

seksualne sklonosti

,

sladoled

,

seksualne poze

,

okusi

Sladoled je već sam po sebi dovoljno izazovan i pun aluzija na seks, a kako se sve pokušava na neki način kategorizirati i povezati, evo što stručnjaci kažu kako omiljeni sladoled otkriva naše želje u krevetu. 

Počnimo s najpopularnijim okusom, čokoladom, koja o vama kaže da ste osoba koja je strastvena i voli uživati, što u hrani što u seksu. Dobri ste i izdržljivi u krevetu, a imate i šesto čulo kojim nepogrešivo gađate u točke koje partner obožava.

Vanilija možda i dijeli prvo mjesto popularnosti s čokoladom, a osoba kojoj je to omiljeni okus čvrsto stoji na zemlji i voli klasičan sladoled i klasičan seks. Eksperimenti u krevetu vam nisu nešto posebno, redovito odbijate ponude za seksom na čudnovatim mjestima, ali ste nježni i tražite pravu ljubav.

Okusi kave i karamele nisu klasični okusi sladoleda, no ipak imaju vrlo odanu sljedbu koja ih uvijek naručuje. To su pragmatični ljudi bez prevelikog smisla za eksperimentiranje, njima je ljubav više intelektualna nego tjelesna kategorija. 

Limun je popularan okus zbog svoje svježine koja ljeti donosi stvarno olakšanje, a jedu ga sanjari koji vole egzotično, stoga je uz njih erotika uvijek nešto više, a pravoj se ljubavi predaju u potpunosti. 

Oni koji vole okuse koštuničavog voća, badema, lešnjaka, pistacije ili oraha vole svoj okus više od svega, pa tako i jednu osobu u svom životu. Kod njih nema šaranja, romantičari tog tipa su uvijek usredotočeni na trenutnog partnera i nevjera im nikad ne pada na pamet, pa je logično da imaju vrlo izraženu želju za obitelji.

12.06.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh