« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina
WOW!

Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu u Zagrebu

U Zagrebu se održava gaming Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu pod pokroviteljstvom Blizzard Entertainmenta

Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu je u - Zagrebu
Svjetsko prvenstvo u Hearthstoneu je u - Zagrebu (HCL)
Više o

Blizzard Entertainment

,

HCL portal

,

Hearthstone

Pod pokroviteljstvom Blizzard Entertainmenta, jedne od najvećih tvrtki u svijetu videoigara, od ovog petka pa sve do nedjelje u Zagrebu će biti organiziran veliki turnir i trodnevna proslava videoigre Hearthstone.

Riječ je o jednoj od najpopularnijih igara iz Blizzard Entertainmenta koju igra više od 30 milijuna registriranih igrača diljem svijeta i oko koje se organizira Svjetsko prvenstvo zvano Hearthstone Championship Tour u čijoj završnici se 16 najboljih svjetskih igrača bori za nagradni fond od čak milijun američkih dolara.

Trodnevna proslava Hearthstonea u Zagrebu bit će ujedno i dio tog Svjetskog prvenstva gdje će neki od najboljih igrača iz naše regije imati priliku pokazati što znaju u konkurenciji drugih europskih igrača i tako se izboriti za nastup na Svjetskom prvenstvu. Osim u Zagrebu, event će se u isto vrijeme odvijati u 30 drugih gradova u Europi, a posjetitelji zagrebačkog turnira moći će kroz prijenos uživo pratiti razvoj događaja i u ostalim gradovima.

Ovo je prvi put da se turnir ovakve veličine i značaja odvija u Hrvatskoj, odnosno cijeloj regiji.

"Upravo zbog toga što je ovo prvi put da se ovakav event organizira u našoj regiji pa ne raspolažemo golemim brojem kvalificiranih igrača, fokus ovog eventa je na zabavi i druženju uz Hearthstone, no već sljedeće godine očekujemo znatno veću aktivnost i samih regionalnih igrača.", kaže organizator događaja Miroslav Pervan iz HCL-a.

Ulaz na event koji se održava u Klubu SC-a Studentskog Centra u Zagrebu bit će besplatan za sve zainteresirane posjetitelje koji će osim praćenja live streamova mečeva za prolaz dalje u Svjetsko prvenstvo, moći i sudjelovati u manjim, popratnim Hearthstone turnirima i ostalim dodatnim sadržajima.

 

HCL.hr

Osnovan 2005. godine, internetski portal HCL.hr je najveći hrvatski medij posvećen recenzijama videoigara i gaming kulturi općenito uz više od 200.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno. Samostalno i kroz partnerski odnos s Electronic Sports Leagueom, HCL je organizirao i brojne online i offline turnire u video igrama diljem Hrvatske i regije.

13.05.2016. 17:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh