« Televizija
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
EUROSPORT

Svjetsko atletsko prvenstvo u Portlandu pratite uživo na Eurosportu

Eurosport 1 će uživo prenositi preko 12 sati natjecanja tijekom petka, subote i nedjelje, a Eurosport će za gledatelje osigurati i praćenje najboljih trenutka prvenstva

Svjetsko dvoransko atletsko prvenstvo
Svjetsko dvoransko atletsko prvenstvo (Eurosport)
Više o

Svjetsko dvoransko atletsko prvenstvo

,

Eurosport

Svjetsko dvoransko atletsko prvenstvo počinje večeras u Portlandu i održava se do 20. ožujka. Za atletičare je to posljednje veliko natjecanje prije ljetnih Olimpijskih igara. Na prvenstvu će sudjelovati više od 600 sportaša iz 200 zemalja koji će se natjecati u svih 13 atletskih disciplina, u ženskim i muškim kategorijama.

Eurosport 1 će uživo prenositi preko 12 sati natjecanja tijekom petka, subote i nedjelje, a Eurosport će za gledatelje osigurati i praćenje najboljih trenutka prvenstva.

Hrvatska će u Portlandu imati dva predstavnika u dvije discipline, sprintericu Andreu Ivan­čević i bacača kugle, Filipa Mihaljevića.

Ivančević se natječe u dvije utrke, na 60 metara i 60 metara s preponama. U Portland je odletjela u odličnoj formi s obzirom da je nedavno istrčala dva državna rekorda.

Naš najbolji bacač kugle Filip Mihaljević s hicem od 20,69 metara već je u finalu, a na Eu­rosportu njegov nastup možete pratiti u subotu rano ujutro.

Oregonski kongresni centar ugostit će najbolje atletičare svijeta. Za medalje će se boriti Dafne Schippers, O'Dayne Richards, Mutaz Essa Barshim, Fabiana Murrer, Nick Wills i mnogi drugi.

Svjetsko atletsko prvenstvo prenositi će se uživo na Eurosportu1 u sljedećim terminima:

18. ožujka od 02:45 i 19:15

19. ožujka od 01:15 i 19:00

20. ožujka od 01:00 i 20:30

17.03.2016. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh