« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
COOL

Bear Grylls vodi slavne osobe u divlju avanturu

Bear Grylls ponovno je izabrao 8 svjetski poznatih osoba ka­ko bi ih odveo u pustolovinu života. 48 sati u apsolutnoj divljini, na lokacijama koje nisu mogli ni zamisliti, suočeni s izazovima koji se čine nepremostivim.

Kad si toliko lud da se daš u ruke Beara Gryllsa ...
Kad si toliko lud da se daš u ruke Beara Gryllsa ... (Discovery Channel)
Više o

slavne osobe

,

Discovery Channel

,

Bear Grylls

Okorjeli avanturist Bear Grylls ponovno je izabrao 8 svjetski poznatih osoba ka­ko bi ih odveo u pustolovinu života. 48 sati u apsolutnoj divljini, na lokacijama koje nisu mogli ni zamisliti, suočeni s izazovima koji se čine nepremostivim.

Osvajač Super Bowla Drew Brees s Bearom se uputio u panamsku džunglu, a Jesse Tyler Ferguson, zvijezda Moderne obitelji, iskusio je snježno putovanje južnim Tirolom. Kate Hudson se probijala kroz Dolomite, Kate Winslet i Michael B. Jordan iskusili su divljinu Walesa, a Michelle Rodriguez surovost pustinje u Nevadi. Jamesa Marsdena čeka veća avantura nego u filmu X-Men jer ga Bear vodi u kanjon zmija čegrtuša, i za kraj Ed Helms se uspinje do najviših vrhova Rocky Mountainsa.

Svi oni suočit će se sa svojim najvećim strahovima i okušati u vještinama poput skakanja padobranom ili spuštanja užetom niz stijene.

Kako su se snašli pogledajte na Discovery Channelu u seriji Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom, koja se prikazuje nedjeljom u 20 sati, počevši od 20. ožuj­ka.

18.03.2016. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh