« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
MASTERS OF DIRT

Svjetski najatraktivniji Freestyle Motocross Show u Zagrebu će predstaviti nove trikove!

Masters of Dirt, najveći i najuzbudljiviji Freestyle Motokross spektakl po prvi puta dolazi u Zagreb, 30. ožujka 2013

Spektakl u Zagrebu
Spektakl u Zagrebu (Adria Entertainment)
Više o

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Masters of Dirt

Brz napredak i odlučnost vozača osiguravaju da se svaki tjedan može vidjeti nešto posve novo, te je publika u mogućnosti po prvi puta vidjeti nešto još je još neotkriveno u javnosti! Na natjecateljskoj sceni u ovom sportu prošlogodišnji međunarodni pobjednik bi danas sa svojim trikovima bio dostojan tek 10. mjesta.

Sadašnja generacija vozača odrasta uz video igre, te se čini kako ne poznaju granice. Ovi momci uspješno izvode trikove koji su sejoš prošle sezone smatrali neizvedivima. Uzevši u obzirčinjenicu kako se FMX pojavio tek prije desetak godina,razvivši se iz motokros utrke - zapanjujuće je vidjeti golemi napredak u samo jednom desetljeću.

Kako bi M.O.D. ostao vjeran svojim korijenima, a paralelno omogućio nesmetan napredak, napravljen je M.O.D. show. Uklanjanje svih formalnih natjecateljskih struktura izvođačima daje više slobode za pomicanje vlastitih granica i kreativnosti. Segmenti ovog spektakla ohrabruju vozače da na zabavan način konstantno uče - unapređujući svatko svoje akcije. U izvedbama ne postoje nesportski pokreti s ciljem postizanja nagrade, novca ili bodova. Jedina nagrada za koju se vozači natječu su ovacije publike i fanova!

„Koliko daleko M.O.D. može ići?" Gdje su nekad bili okreti i okreti unazad sada su dvostruki okreti i dvostruki okretiunazad. Duplo postaje trostruko, a četverostruko postaje multiakcija. Slijede kombinacijeu kojima se nekoliko prošlogodišnjih trikova kombinira u jedinstvenu cjelinu jednog skoka.

Poput trika 'cash roll' u izvedbi Bretta 'Maddog' Banasiewicza: okret unazad za180 stupnjeva te nazad za 180. Prije nedavne ozljede, Maddog je na skokovima BMX-om uspješno izvodio „bez ruku" neke od najzahtjevnijih dijelova trikova.

Prema svemu do sada navedenom - granice se stalno pomiču te se vidi kraj inovacijama.Svaki puta barem jedan izvođač izvede nešto novo. Ideja se pojavi puno prije samog događaja, te se razvija kombiniranjem povezanih trikova od samog početka izvođenja.

Kada vozač smisli kako će izvesti zamišljenu akciju, u tajnosti konstantno vježba svoju izvedbu dok ne postigne savršenstvo za javno prikazivanje. To je također i stvar ponosa.Nitko ne želi da mu drugi vozač ukrade ideju te ju izvede prije njega! Poput penjanja naMount Everest - ne bitno je tko je druga osoba koja se popela. Bitno je biti prvi.

Proširena 2013. MOD europska turneja započinje u siječnju, s potpuno novim elementimai trikovima za gladne oči fanova i publike. MOD je spreman za oduševljenje u 2013. godini uz najnovije segmente, trikove i performanse!

Masters of Dirt, najveći i najuzbudljiviji Freestyle Motokross spektakl po prvi puta dolazi u Zagreb, 30. ožujka 2013. godine! Koncept koji spaja opasne sportske akrobacije i revijalan show u jedinstvenu cjelinu, te veliku kazališnu predstavu.

Ulaznice za najatraktivniji događaj u 2013.g. u prodaji su preko sistema Eventim te nawww.eventim.hr.
Cijene ulaznica:

Vip loža + meet and greet - 850 kn

Kategorija 1 - Tribina dolje -370 kn

Kategorija 2 - Tribina dolje (bočno) - 290 kn

Kategorija 3 - Tribina dolje i tribina gore - 220 kn

Kategorija 4 - Tribina gore - 170 kn

Meet and greet - 60 kuna uz kupljenu ulaznicu

Djeca ispod 12 godina, te svi koji kupe više od 4 ulaznice ostvaruju dodatne popuste. Više informacija na www.eventim.hr
Budite informirani o aktualnostima na službenim web stranicama:

www.facebook.com/mastersofdirt

www.youtube.com/mastersofdirt

www.mastersofdirt.com

11.01.2013. 17:10:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh