« Zdravlje
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
SAZNAJEMO

Zdravstvena wellness oaza Daruvarskih toplica

Daruvarske toplice imaju tradiciju u liječenju, prevenciji i očuvanju zdravlja dugu preko dva tisućljeća

Svijet wellnessa u Daruvarskim toplicama
Više o

wellness

,

solarij

,

aromaterapija

,

termalne vode

,

Daruvarske toplice

,

finska sauna

,

hotel Termal

Svijet wellnessa u Daruvarskim toplicama dodatni je sadržaj očuvanja zdravlja kroz prirodne ljekovite činitelje (termalna voda i fango ljekovito blato).

Wellness centar je uklopljen u prirodno okruženje višestoljetnog parka uz izvore termalne vode i ljekovitog mineralnog blata. U takvom jedinstvenom okruženju posjetitelju je omogućen neposredan kontakt s prirodom.

Na površini od 1800 četvornih metara nalaze se dva otvorena i zatvorena bazena, finska i infracrvena sauna, parna kupelj, aromaterapija, solarij, zona za njegu lica i tijela, te svijet masaža.

Medu rijetkima u Hrvatskoj imamo uređaj za analizu sastava tjelesne mase, te nudimo mogućnost individualnog savjetovanja sa nutricionistom o prehrambenim navikama s ciljem očuvanja zdravlja.

Upoznajte novi put do zdravlja, koje je neprocjenjivo, a naš glavni cilj je - očuvati ga! Rezervacije termina na upit!

Daruvarske toplice imaju tradiciju u liječenju, prevenciji i očuvanju zdravlja dugu preko dva tisućljeća. Wellness centar u smještajnim objektima Daruvarskih toplica, nenametljivo uklopljen u prirodu na samim izvorima termalne vode u parku koji je jedan od najljepših u Hrvatskoj, čime u ovoj jedinstvenoj oazi posjetitelju omogućava senzualan kontakt sa prirodom.

Nenametljivo uklopljen u prirodu na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata, veliki kompleks Daruvarskih toplica skladno svojim uslugama ispunjava želje i prohtjeve korisnika.

AKCIJA!
Wellness beauty program!

Za samo 273,00 kn / osobi dnevno uživajte u intimnoj spa oazi (jacuzzi, sauna, parna kupelj, aroma terapija, solarij, bazen s termalnom vodom); puni pansion, dvokrevetna soba

Osim smještajnih kapaciteta i restorana u ponudi istih nalaze se i ostali sadržaji, počev lječilišnog kompleksa, natkivenih i otkrivenih bazena sa toplom vodom, sportske dvorane, kuglane, sauna, fitnes centra i dr.

Danas su "Daruvarske toplice" suvremena i moderno opremljena ustanova sa visoko kvalificiranim stručnim kadrom ( 6 liječnika spec., 63 fizioterapeuta )za provođenje medicinske rehabilitacije, pripreme i rehabilitacije sportaša, provođenje zdravstvenih wellness programa

Rezervacije termina na upit! Sve informacije možete dobiti na sljedećim telefonima i mailu:

Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar, tel. 043/623 623 fax. 043/331 455

www.daruvarske-toplice.hr

E-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Kao i svake godine, Daruvarske toplice organiziraju poseban program za Martinje, o čemu ćete moći više čitati na našim stranicama.

11.10.2011. 15:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh