« Seks
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
WTF?!

Švicarci su najbolji ljubavnici u Europi?

Istraživanje s pomalo čudnim rezultatima provedeno je na 14 tisuća ljudi u 15 zemalja Europe

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa (Arhiva)

European Sex Survey veliko je istraživanje seksualnosti koje se redovito provodi u 15 zemalja Europe, a ovogodišnji su rezultati pokazali da su najbolji ljubavnici Švicarski s prosječnom ocjenom 3.9, a nakon njih slijede Nizozemci i Austrijanci. 

Na zadnjem mjestu liste našli su se Britanci s 3.3 boda, pa ne čudi što su Britanci kao nacija najmanje zadovoljni svojim seksualnim životom, a Švicarci najzadovoljniji. Britanci su ipak pri vrhu po oblačenju kostima tijekom seksa s 11 posto ljubitelja, dok su tu najaktivniji Finci s 14 posto.

Francuzi, kao ljubavnici na glasu, preferiraju spavaću sobu za seks, dok se na javnim mjestima uvjerljivo najviše seksaju Nizozemci i Austrijanci. Iako to možda izgleda konzervativno za Francuze, oni imaju uvjerljivo najviše seksualnih partnera, a u prosjeku se ne mogu sjetiti imena niti polovine njih.

No, casual seks i prevare ipak su zaštitni znak nordijskih naroda, pa tako trećina Danaca i Finaca priznaje prevaru, dok je taj postotak kod Nizozemaca više nego dvostruko manji. Ipak, slobodna ljubav je skandinavska stvar, jer je preko polovice reklo da prakticira seks za jednu noć. 

21.06.2013. 14:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh