« Fun
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci

Svi žele usne kakve ima Angelina Jolie

Objavljeno godišnje istraživanje ‘Hollywood’s Hottest Looks’

Više o

Richard Fleming

,

Toby Mayer

,

Hollywood’s Hottest Looks

Kada biste mogli birati, kako bi izgledala vaša bolja polovica? Vole li muškarci više plavuše ili brinete, niske ili visoke, deblje ili mršavije?  Privlače li žene plavooki ili crnooki, sportaši ili dečki iz susjedstva?

Specifični atributi

Pacijenti jedne klinike za plastičnu kirurgiju na Beverly Hillsu smatraju kako bi savršena žena trebala imati oči kao Katie Holmes, usne kao Angelina Jolie i tijelo kao Jessica Biel. Sudeći po ovim rezultatima, pacijentima su se najviše svidjele upravo dame iz filmskih krugova.

Muškarci vole Beckhama
Liječnici Richard Fleming i Toby Mayer izjavili su da njihovi klijenti ne traže točan izgled neke zvijezde, nego određene atribute više njih.
Najviše se traže nos Katherine Heigl koja glumi u seriji ‘Uvod u anatomiju’, obrazi britanske glumice Keire Knightley i koža Paris Hilton.
Najpoželjnije tijelo je ono nogmetaša Davida Beckhama.
Institut za estetsku kirurgiju na Beverly Hillsu objavio je svoje godišnje istraživanje ‘Hollywood’s Hottest Looks’, a na vrhu popisa su upravo ti specifični atributi triju glumica. Liječnici Richard Fleming i Toby Mayer izjavili su da njihovi klijenti ne traže da izgledaju točno kao neka zvijezda, već traže određene atribute više njih. Najtraženiji nos je onaj Katherine Heigl koja glumi u seriji ‘Uvod u anatomiju’, obrazi britanske glumice Keire Knightley i koža Paris Hilton.

Nos Leonarda DiCapria

Muška populacija Holly-wooda izabrala bi kod plastičnog kirurga usne Matta Damona, oči Daniela Craiga, zadnjeg Jamesa Bonda, obraze Georgea Clooneyja i nos Leonarda DiCapria. Najpoželjnije tijelo je ono nogometaša Davida Beckhama.

Piše: hina/mex
27.01.2008. 20:17:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh