« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
PERU RUKE

Svi se odriču Miškovića

Nakon uhićenja najmoćnijeg srpskog tajkuna Miroslava Miškovića nitko ne priznaje da je imao veze s njim

Nitko ne želi biti povezan s Miškovićem
Nitko ne želi biti povezan s Miškovićem (Arhiva)
Više o

Miroslav Mišković

,

uhićenje

,

Marko Mišković

,

Delta holding

Srbijanski političari i bivši ministri peru ruke od uhićenog vlasnika "Delta holdinga" i jednog od najmoćnijih Srba Miroslava Miškovića, a ni predsjednik države Tomislav Nikolić mu navodno nije htio pomoći da izbjegne uhićenje i pritvor, piše u subotu beogradski tisak.

Kako navodi "Blic" pozivajući se na neimenovane izvore, Mišković je nakon prvog saslušanja u policiji zatražio i pomoć predsjednika Nikolića, ali je on to odbio. Izvor "Blica" navodi da je na Miškovićevu inicijativu prije uhićenja organiziran sastanak sa Nikolićem, ali taj susret nije završio povoljno po vlasnika "Delte".

"Predsjednik mu je samo rekao da mu on ne može pomoći", citira "Blic" svoje neimenovane izvore i dodaje kako "u predsjedništvu nisu željeli ni potvrditi, ni demantirati ovu informaciju".

Srbijanska kriminalistička policija uhitila je u srijedu Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka i još nekoliko osoba koje se dovode u svezu s poslovima privatizacije poduzeća za ceste, a nakon saslušanja pokrenuta je istraga i određen im je pritvor do 30 dana.

16.12.2012. 06:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh