« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
FESTIVALI

Sve je spremno za Sea Star i sunčani start sezone u Umagu!

Sunce je juče obasjalo prelijepu lagunu Stella Maris, ekipa iz cijelog svijeta počela se slijevati u Umag, a atmosfera na ulicama već je užarena

Ludi vikend u Umagu
Ludi vikend u Umagu (Sea Star)
Više o

Sea Star 2019

Dijeli nas svega nekoliko sati od početka nezaboravnog festivalskog vikenda u Umagu na najmoćnijem Sea Star Festivalu do sada.

Sunce je juče obasjalo prelijepu lagunu Stella Maris, ekipa iz cijelog svijeta počela se slijevati u Umag, a atmosfera na ulicama već je užarena. Na 10 festivalskih pozornica i zona zabavljat će se 50 posto više publike nego prošle godine, a veliki koncertni spektakli ovog zadnjeg vikenda u svibnju i službeno najavljuju ljeto! Večeras će posjetitelji na partyju zagrijavanja zaplesati uz prekrasan zalazak sunca uz more na tri pozornice - Silent Octopus, Electric Waves i Beach Grooves.

Sve je to uvertira u nezaboravni tulum u kristalno čistoj laguni Stella Maris u Umagu, koji od sutra starta u punom kapacitetu, a kojeg predvode najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan, najveće techno zvijezde današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, svjetski hitmaker Mahmut Orhan, vodeći regionalni izvođači Bajaga & Instruktori, Hladno pivo, Vojko V, te brojni drugi.

Vrhunska Exitova produkcija stiže u Umag

Ovogodišnje izdanje Sea Star festivala nadmašit će prethodna dva s produkcijom koja će ovog vikenda u Umagu prirediti nesvakidašnji doživljaj za sve posjetitelje. Kompletan produkcijski tim s glavne pozornice Exita u devet šlepera dovezao je čak 50 metara široku scensku konstrukciju za izgradnju glavne festivalske Addiko Tesla bine, s čijih će krila "svirati" moćni četvorosistemski sound "line-array" system s impozantnih 250.000 Vata snage koja mu daje dovoljno prostora da s lakoćom isporuči svaki zvučni detalj današnje najsuvremenije glazbene produkcije. Ovaj moderniji audio-vizualni spektakl pojačat će 3D LED video sistem posljednje generacije s površinom ekrana na preko 250 kvadrata, što je jednako produkciji svjetski čuvene Dance Arene, najspektakularnije pozornice EXIT festivala! A upravo s famozne Arene stiže više stotina rasvjetnih tijela da zaokruži ovu raskošnu scenu. Zaslužna za ovaj pravi "svemirski brod" u umaškoj laguni je kompanija Sky Music, regionalni lider u produkciji.

Na sjajno opremljene pozornice penju se glazbeni bogovi

Sutra 24. svibnja glavnu pozornicu, Addiko Tesla Stage, zauzeti će vodeći elektronski izvođači današnjice Nina Kraviz i techno otac Sven Vath, britanska trap-jazz senzacija IAMDDB, DJ zvijezda nove generacije Ilario Alicante te uz njih i regionalni trap asevi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub), dok će Electric Waves zauzeti SYSTEM DIVINE, Ana Antonova, Life4Funk i Dino Jukić. Beach Grooves pozornicom komandirati će Indy i Mr. Fanatik, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha i Choma.

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te jednog od vodećih globalnih hit-mejkera Mahmuta Orhana uz regionalnu podršku Lady Lee i Phat Phillieja. Program na Nautilus Areni, složen u suradnji s Klubskom scenom, donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique dok BRONSKI, Marin Biočić, Amor, Marcel i San Suono drže Electric Waves scenu. Komercijalnim Beach Grooves stageom upravljati će Mr. Fanatik, Indy i Viktor, Silent Octopusom Kiki B., Sin i Young Leo, a Exotic Lagunom Tito, Jovan M, DJ Sesha, Gatto i domaćin Choma.

Welcome party u četvrtak 23. svibnja upaliti će tri pozornice - Silent Octopus, Electric Waves i Beach Grooves, uz slobodan ulaz za sve. Kraj trećeg Sea Stara obilježiti će se na poseban način. Program u Stella Marisu započeti će u nedjeljnim jutarnjim afterpartijem, odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-a i trajati će do podneva. Izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 vinarija diljem Istre u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma

Pravi ljetni vikend u Istri

Osim najboljih svjetskih, regionalnih i domaćih glazbenika i ekipe iz svih dijelova svijeta, u prekrasnu lagunu Stella Maris stižu i sunce i ljetne temperature, što je idealna kombinacija za nezaboravne trenutke i plesanje uz prekrasne zalaske sunca ali i za uživanje u suncu i moru preko dana. Više o smještaju u Umagu na ovom linku.

Još samo danas ulaznice po promo cijeni!

Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijede do ponoći ili do isteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 200 kn za jednodnevne. Cijena jednodnevnog VIP Golda je 400 kn, a festivalske VIP Gold ulaznice 750 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com.

23.05.2019. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh