« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
SPEKTAKL

Sve je spremno za Santanu u Zadru

U ponedjeljak, 29. srpnja grad Zadar će ugostiti Carlosa Santanu i njegov bend ispod zadarskog neba u neposrednoj blizini mora

Spektakl na Jazinama je spreman
Spektakl na Jazinama je spreman (Adria Entertainment)
Više o

Zadar

,

ulaznice

,

koncert

,

Santana

Na parkiralištu zadarskih Jazina priprema se veliki ljetni spektakl! U 22 sata pod zvjezdanim nebom i uz neposrednu blizinu mora čut će se karakteristične note iz gitare Carlosa Santane! Santana će se zadarskoj publici predstaviti na pozornici dugoj 18 metara.

U garderobama Santane i njegovog benda naći će se svježe voće i kolače, puno vode, puno leda, te vrhunsko vino. Uz renomirane marke svjetski poznatih piva, bend će moći probati i pivo hrvatskih proizvođača.

Svaki član benda tražio je da im stalno budu dostupni čisti ručnici. Prostorijama će biti minimalistički ukrašene, s crnim foteljama i ogledalima.

Zbog gustog rasporeda turneje, Santana u Zadar dolazi na sam dan koncerta, a odmah nakon koncerta leti u Austriju gdje je njegov idući koncert na turneji. Zadrom će se provesti u Mercedesu.

Kategorija VIP sjedenje je rasprodana, a ulaznica za stajanje još uvijek ima u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Eventim. Na sam dan koncerta (29.7.2013.) ulaznice će od 9:00 sati biti dostupne i blagajni Jazina koja će biti smještena u blizini glavnog ulaza za posjetioce.

Cijene ulaznica su:

VIP sjedenje - 365 kn* - RASPRODANO

Stajanje 1 -  225 kn*

Stajanje 2  - 160 kn

(*5 kn od svake prodane ulaznice namijenjeno je za humanitarne svrhe zaklade MILAGRO)

Ulaz na mjesto održavanja koncerta će biti otvoren već od 19 sati. Mole se svi posjetioci da dođu na vrijeme kako bi se izbjeglo nepotrebno stvaranje gužve.

U ponedjeljak, 29. srpnja grad Zadar će ugostiti Carlosa Santanu i njegov bend. Ispod zadarskog neba u neposrednoj blizini mora nema sumnje kako će to zaista biti nezaboravna večer ispunjena virtuoznim sviranjem s karakterističnim i prepoznatljivim notama svojstvenim samo Carlosu Santani. Bit će to prekrasna večer koja se ne smije propustiti.

Dostavljen s dozom strasti i ispunjen jedinstvenim duhom gitare, Carlos Santana je jedan od svjetskih najpoznatijih glazbenih izvođača koji već više od četiri desetljeća svojim nastupima oduševljava publiku diljem svijeta. Umjetnik svojom vizionarskom snagom nadilazi glazbene žanrove, ali i generacijske, kulturne te geografske granice.

Grad Zadar, more, sunce i dobra glazba su dobitna kombinacija za savršeno proveden ljetni dan!

Santana - Zadar, Jazine Open Air - 29.7.2013.!

 

28.07.2013. 19:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh