« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
SLATKA PETORKA

Sutra premijera novog spota One Directiona za kojim luduju tinejđerice

Roditelji, obuzdajte sutra svoje tinejdžerke; sutra izlazi spot za novi singl One Directiona „Kiss You"

One Direction - pet klinaca koji su zaludjeli curice
One Direction - pet klinaca koji su zaludjeli curice (Facebook)
Više o

One Direction

,

Kis You

Slavna britansko/irska petorka prije više od dva mjeseca počela je sa snimanjem spota za treći singl s njihovog novog albuma „Take Me Home" koji je izašao na svjetska tržišta u studenom prošle godine. Snimanje spota završilo je prije njihovog nastupa u slavnom Madison Square Gardenu.

Spot je prvi put prikazan sretnicama iz raznih zemalja svijeta koje su osvojile nagradu na nagradnoj igri „Bring Me To 1D". Nagrada je bilo putovanje u New York koje su im platili članovi banda. Prvo su otišle na koncert u poznatoj areni, te nakon toga upoznale dečke i vidjele ekskluivnu VIP izvedbu nekoliko njihovih pjesama.

U zadnjih mjesec dana na Twitteru i Facebooku članovi One Directiona stavljali su razne slike sa snimanja spota, te su također napravili kratki video od deset sekundi gdje se mogu vidjeti dijelovi videa.

Odbrojavanje do izlaska spota počelo je 2.1., a odbrojavanje se može vidjeti na VEVO YouTube stranici One Directiona.

Spot izlazi u osam sati navečer po Londonskom vremenu, znači u devet navečer po našem vremenu. Imate li samo jedno računalo u kući i kći tinejđerske dobi, zacijelo ćete biti u problemima.

06.01.2013. 16:22:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh