« Zagreb
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
ZET

Sustav informativnih zaslona tramvaja i autobusa u kvaru

S obzirom da su radio uređaji postavljeni u raznim dijelovima grada, ZET obavještava da bi intervencije mogle potrajati cijeli dan zbog čega putnike moli za razumijevanje

Fotografija vijesti
Više o

Zagreb

,

ZET

,

tramvaji

,

zagrebački električni tramvaj

Informativni zasloni na stajalištima tramvaja i autobusa zbog kvara imaju poteškoća u komunikaciji sa središnjim računalnim sustavom, zbog čega ne funkcioniraju kako bi trebali, javlja ZET, prenosi Hina.

Kvar, koji je najvjerojatnije izazvan niskim temperaturama i vremenskim neprilikama u gorskim predjelima proteklih dana, popravljaju servisne ekipe proizvođača i ZET-a.

S obzirom da su radio uređaji postavljeni u raznim dijelovima grada, ZET obavještava da bi intervencije mogle potrajati cijeli dan zbog čega putnike moli za razumijevanje.

06.02.2012. 10:43:41
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ivan
    14.02.2012. 16:35
    "Kvar, koji je najvjerojatnije izazvan niskim temperaturama i vremenskim neprilikama u gorskim predjelima proteklih dana, popravljaju servisne ekipe proizvođača i ZET-a"

    u gorskim prdjelima sta u gracanima. podsljemenu? sta 35cm snijega na zavizanu ometa radio signal u zagrebu? kupili ste škart robu neki rođo je naplatio kao najmodernije razliku u đep i tutanj.
  2. avatar
    Karlo
    23.07.2012. 16:56
    kvar pa to bum značil da nijedan tramvaj ili autobus ne bum vozil točno kaj ne ?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh