« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
krenula karijera

Susan Boyle pjevat će na proslavi godišnjice braka Demi Moore i Ashtona Kutchera

Glumci su Susan podržavali na Twitteru i vrlo su razočarani njenim drugim mjestom

(Getty Images)
Više o

Ashton Kutcher

,

Demi Moore

,

Susan Boyle

,

Twitter

Izgleda da je nakon sloma živaca koji je doživjela početkom tjedna, ipak krenulo s karijerom Susan Boyle. Prvo, jučer je puštena iz bolnice, a danas je stigla vijest da ju Demi Moore i Ashton Kutcher planiraju angažirati da im pjeva na proslavi godišnjice braka.

Daily Mirror piše da će Susan za ovaj svoj prvi službeni posao dobiti ček od 30,000 funti koliko su joj ponudili suradnici slavnog para prije desetak dana. Sve se to dogodilo prije nego je Susan završila u bolnici Priory i otkazala turneju s finalistima showa Britain's Got Talent. 

Iako je jučer izašla iz bolnice i osjeća se dobro, ne zna se hoće li se ipak pridružiti turneji i hoće li prihvatiti punudu Demi i Ashtona. Demi bi željela da Susan zamahne suknjom i pokaže koljena njenom mužu upravo onako kao što je to učinila za suca Piersa Morgana, zafrkavajući se pritom kako bi Susan Ashtona živog pojela.

Glavni sudac Simon Cowell ponudio joj je plaćeni boravak u njegovoj kući na Barbadosu za koji smatra da bi uvelike pridonio bržem oporavku slavnog "Čupavog anđela".

05.06.2009. 17:10:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh