« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
sumnjivo

Obitelj Davida Carradinea traži da FBI pokrene istragu

Bivša supruga tvrdi da je glumac uživao u potencijalno smrtonosnim seksualnim igricama

(Getty Images)
Više o

david carradine samoubojstvo

Zagonetna smrt glumca Davida Carradinea mogla bi postati predmetom istrage američkog FBI-ja. Naime, obitelj i producenti najnovijeg filma suglasni su da je glumac bio u odličnom raspoloženju te da nikako nije mogao izvršiti samoubojstvo pa su odlučili pozvati u pomoć FBI kako bi se rasvijetlio tragičan događaj.

U prilog samoubojstvu mogla bi ići teorija da je glumac očajnički trebao novac te da je iz tog razloga letio iz filma u film. Carradine se naviknuo na vrlo rastrošni životni stil života te zbog toga bio pod konstantnim pritiskom.

Teorija je došlo do nesretnog slučaja za vrijeme auto-erotske igre također zvuči vrlo izgledno. Carradinova bivša supruga Marina Anderson tvrdila je za vrijeme brakorazvodne parnice da David Carradine uživa u nastranim seksualnim igricama, pogotovo onima koje su potencijalno smrtonosne. Njene su izjave zabilježene u brakorazvodnim spisima koje su pogreškom sudskog službenika dospijele u havnost. Bivša supruga također tvrdi da je imao incestuozni odnos s jednom članicom obitelji što je dovelo do raspada njihovog braka, da je nju osobno tjerao da pokazuje grudi strancima te da je iz tog braka izašla s posttraumatskim stresnim poremećajem.

Teoriju da je glumac ubijen također mogu poduprijeti stari brakorazvodni spisi jer tamo stoji da se Carradine volio družiti s ljudima "upitnog karaktera".

06.06.2009. 16:10:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh