« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
konkurencija

Susan Boyle ljubomorna na Shaheena

Susan je Piersu Morganu pokazala dva prsta i ružno ga opsovala

(YouTube)
Više o

Susan Boyle

,

Britain's Got Talent

,

Shaheen Jafargholi

Britanski su se tabloidi raspisali o "incidentu" koji se navodno dogodio u hotelu Wembley Plaza u kojem je zajedno s još 150 gostiju gledala svoju konkurenciju u trećem polufinalnom nastupu showa Britain's Got Talent.

Susan je navodno komentirala ocjenu suca Piersa Morgana kako je Shaheenov nastup "najbolji nastup jednog pjevača u polufinalu do sada" što bi značilo da je Shaheen Jafargholi bolji i od Susan. Vrlo bi se vjerojatno svi složili s Piersom jer je dvanaestogodišnji Shaheen stvarno fantastičan, a Susanin nastup u finalu nije bio impresivan unatoč izuzetnoj podršci sudaca i publike.  "Dlakavi Anđeo", kako joj tepaju mediji, uvrijedio se na takav komentar, dižući u zrak dva prsta i vičući na TV ekran  riječima FU.. OFF.

Evo Shaheena u finalu pa sami možete procijeniti tko je bolji:

Susanini pratitelji tvrde priča nije istinita, već da je pjevačica napustila hotelsko predvorje i gledala nastup mladog konkurenta u svojoj sobi. Mediji pak špekuliraju da, ukoliko je njen vulgarni ispad istinit, on bi mogao biti potaknut činjenicom da je Susan razočarana komentarom svog omiljenog suca jer je već javno priznala da joj se Piers Morgan izuzetno sviđa kao muškarac.

27.05.2009. 19:37:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh