« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
tragedija

Bizarna smrt kćeri Mikea Tysona

Malena Exodus zadavila se kablom za struju na pokretnoj traci za trčanje

(Getty Images)
Više o

Mike Tyson

,

Exodus Tyson

,

smrt djeteta

Četvorogodišnja kćer boksačke legende Mikea Tysona umrla je u utorak u bolnici u Phoenixu, Arizona, dan nakon što se teško ozlijedila na pokretnoj traci za trčanje u obiteljskoj kući, objavila je lokalna policija, a prenose američke TV postaje.

Onesviještenu Exodus Tyson (4), pronašao je 7-godišnji brat na pokretnoj traci za trčanje u njihovoj kući u Phoenixu i pozvao majku. Ona joj je pružila prvu pomoć i pozvala službu 911. Djevojčica se zadavila kablom za struju koji je visio s konzole na isključenoj napravi za trčanje, izjavio je glasnogovornik policije u Phoenixu, Andy Hill.

"Vjerujemo da je dijete bilo na traci za trčanje koja nije radila u to vrijeme. Možda se igrala", kazao je Hill. U bolnicu je dovedena u kritičnom stanju i stavljena je na aparate za održavanje života.

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Mike Tyson u ponedjeljak se hitno vratio iz Las Vegasa, u Nevadi, kući u Phoenix.

Obitelj Tyson objavila je priopćenje u kojem je zahvalila na izraženoj potpori i molitvama, te zamolila da joj se dopusti privatnost u teškim trenucima.

Molba je upućena američkim tabloidima i 'celebrity' TV programima, čiji paparazzi i snimatelji opsjedaju obiteljsku kuću u Phoenixu, puneći stranice i program detaljima o obiteljskoj tragediji.

Oko tisuću američke djece mlađe od 14 godina, svake godine strada od slučajnog davljenja, od čega je 88 posto mlađe od četiri godine, izjavio je u povodu nesreće Larry Stone, osnivač tvrtke Safety Matters, specijalizirane za uklanjanje opasnosti koja djeci prijete u obiteljskim kućama. (hina/metro-portal)

27.05.2009. 10:13:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh