« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Supruga političara nakon 'Plesa sa zvijezdama' promijenila karijeru

Supruga predsjednika danske vlade pleše za novce

Fotografija vijesti
Više o

Ples sa zvijezdama

,

Anne-Mette Rasmussen

,

Anders Fogh Rasmussen

,

ples za novac

Anne-Mette Rasmussen, supruga predsjednika danske vlade Andersa Fogha Rasmussena, nastupa kao plesačica koju se može unajmiti da pleše na privatnim zabavama.

Gospođa Rasmussen (50), po zanimanju odgajateljica u dječjem vrtiću, nakon uspjeha u plesnom natjecanju na televiziji odlučila je unovčiti svoje plesno umijeće, objavio je u četvrtak danski list Se og Hor.

Njezin profesionalni plesni partner, 30-godišnji Thomas Evers Poulsen potvrdio je novinarima toga lista da je moguće angažirati njih dvoje za privatne zabave te da je cijena nastupa stvar dogovora.

Par pritom izvodi plesove koji su pripremljeni za televizijsku emisiju.

Anne-Mette Rasmussen, inače naglašeno suzdržana u javnim nastupima, zajedno sa svojim partnerom ispala je u prije finala televizijskog natjecanja. Kod posljednjeg nastupa u publici se našao i njezin muž Fogh Rasmussen (55) koji je glasno bodrio svoju suprugu.

Gospođa Rasmussen nekoliko je puta izjavila da je tek za vrijeme televizijskog natjecanja otkrila vlastito oduševljenje društvenim plesovima. "Osjećate se kao u oblacima", izjavila je danskim medijima (hina/metro-portal)

Provjerite sami http://www.youtube.com/watch?v=ZFb9Yhr4sCw

05.12.2008. 10:37:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh