« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
VRIJEME ZA VIKEND

Sunčan vikend do nedjelje poslijepodne, stiže kiša i zahlađenje

Subota bi trebala biti većinom sunčana u svim krajevima osim u Slavoniji gdje može biti malo kiše, no u nedjelju popodne stiže naoblačenje i kiša s grmljavinom

Iskoristite subotu i nedjeljno prijepodne
Iskoristite subotu i nedjeljno prijepodne (Arhiva)
Više o

vikend

,

vrijeme

,

prognoza vremena

,

prognoza za vikend

Prognoza vremena za vikend povoljna je u najvećem dijelu, no nedjeljno poslijepodne donijet će nam oblačno vrijeme, kišu i grmljavinu koja će se protegnuti na veći dio tjedna, uz znatan pad temperature.

U subotu će biti pretežno sunčano i toplo. U sjeverozapadnom području, Slavoniji i Baranji prijepodne i sredinom dana povremeno umjerena naoblaka, a ponegdje je prolazno moguće i vrlo malo kiše.

Vjetar većinom slab sjeverni i sjeveroistočni, poslijepodne će okrenuti na jugoistočni i jugozapadni, a na Jadranu će sredinom dana zapuhati umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, navečer na sjevernom dijelu jugo. Najviša temperatura većinom između 21 i 26°C.

Nedjelja prijepodne bit će uglavnom sunčana, uglavnom na Jadranu i uz njega uz mjestimice umjerenu naoblaku. Poslijepodne sa sjeverozapada jače naoblačnje, ponegdje moguć pljusak i grmljavina, a glavnina se kiše i grmljavine očekuje u noći na ponedjeljak. Bit će vjetrovito i osjetno toplije od prosjeka.

Puhat će umjeren, poslijepodne i jak jugozapadnjak, na Jadranu i jugo, a navečer i u noći će u sjevernim krajevima okrenuti na sjeverac i sjeveroistočnjak. Jutarnja temperatura uglavnom između 11 i 17, a najviša dnevna od 22 do 28°C

10.05.2014. 10:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh