« Hi-tech
objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana
IGRE

Summoners Wars Chronicles lansiran na AppGallery

AppGallery daje igračima velike popuste na Summoners War: Chronicles igru povodom lansiranja

Summoners War: Chronicles
Summoners War: Chronicles (Arhiva)

AppGallery s oduševljenjem objavljuje uzbudljive vijesti o lansiranju igre Summoners War: Chronicles koja je od 25. svibnja dostupna korisnicima Huawei trgovine aplikacija.

Ova igra uranja MMORPG entuzijaste u živahan svijet čudovišta, gdje ih čekaju uzbudljive bitke i gdje svi igrači mogu osloboditi svoje strateško umijeće igranja i ostvariti veličanstvene pobjede korištenjem jedinstvenih sposobnosti animiranih stvorenja.

Slaveći ovu premijeru, AppGallery je lansirao ekskluzivni paket dobrodošlice za igrače koji uključuje do 40% popusta na kupnju unutar igre do 30. lipnja, što dodatno povećava uzbuđenje oko samog izdanja. Bonus je dodatno proširen na korisnike koji nisu Huawei kupci, a koji mogu iskoristiti ponudu klikom na "za druge korisnike Androida" na stranici kampanje i slijedeći jednostavne korake.

"Samo prošlog mjeseca AppGallery je proglašen za najbolju alternativnu trgovinu aplikacija godine, tako da nastavljamo opravdavati ovo priznanje industrije. Ne samo da igračima donosimo igre koje žele igrati, već i poboljšavamo njihovo iskustvo igranja s odličnim ponudama za najtraženije naslove poput Summoners War: Chronicles," rekao je Jaime Gonzalo, VP Consumer Mobile Services Europe.

Nove značajke igre i nagrade za vrhunsko iskustvo igranja

Summoners War: Chronicles predstavlja impresivnu postavu od 400 različitih čudovišta, od kojih svako posjeduje jedinstvene vještine i značajke. Igrači mogu formirati strateške saveze s ovim stvorenjima i krenuti u misije, zaroniti u tamnice u potrazi za vrijednim plijenom i sudjelovati u uzbudljivim napadima. Uključujući se u kooperativnu igru, pojedinačni igrači mogu udružiti snage i zajedno doživjeti zajedničku avanturu. Igrači mogu testirati svoju hrabrost u uzbudljivim PvP bitkama, natječući se protiv drugih kako bi osigurali nevjerojatne nagrade.

Ova treća iteracija popularne franšize donosi uzbudljive nove značajke i ažuriranja, predstavljajući neistraženo carstvo Kontane, zagonetne šume koja obiluje svježim aktivnostima, kao i impozantnu Tyru, šeficu kolosalne biljke. Odvaživši se kroz sva poglavlja igre, igrači se mogu uključiti u nove zadatke, suočiti se s nepoznatim šefovima tamnice i osigurati novopronađene resurse. Štoviše, ažuriranje otkriva kolekciju novih runa koje se mogu pohvaliti zadivljujućim rezultatima, napornijim stazama avanture i mogućnošću oblikovanja moderne nove odjeće.

"Uzbuđeni smo što smo partneri s Huaweijem i donosimo Summoners War: Chronicles u AppGallery", rekao je Sun Peng, viši upravitelj Com2us Corporation. "Podrška i stručnost koju pruža Huawei tijekom cijelog razvojnog procesa bili su iznimni. Uvjereni smo da će korisnici Huaweia u potpunosti uživati igrajući Summoners War: Chronicles na svojim uređajima."

AppGallery ponosno nosi nagradu za 'Najbolju alternativnu trgovinu aplikacija godine'

Opslužujući više od 580 milijuna aktivnih korisnika mjesečno, AppGallery nastavlja nuditi širok raspon popularnih globalnih i lokalnih igara s jedne platforme. Dostupnost igara na zahtjev podržana je ekskluzivnim popustima i darovnim paketima za kupnju putem aplikacije koji dodatno poboljšavaju njihovo iskustvo. Uz tako atraktivne ponude, AppGallery je zabilježio povećani interes među Android igračima koji ne koriste Huawei. Uključiva priroda platforme omogućuje ovoj skupini igrača jednostavan pristup AppGalleryju. Jednostavnim preuzimanjem i instaliranjem AppGalleryja sa svoje web stranice zajedno s instaliranjem HMS Corea iz AppGalleryja, korisnici mogu dobiti pristup svim popularno traženim aplikacijama za igranje. AppGallery također održava stalnu vezu sa zajednicom gamera i planira se pojaviti na Gamescomu 2023. zajedno s partnerima kako bi se susreli i surađivali s igračima i ostatkom razvojne zajednice.

Summoners War: Chronicles igrica sada je dostupna na globalnoj razini i može se preuzeti putem AppGalleryja.

O igri:

Summoners War: Chronicles dostupan je na brojnim jezicima uključujući engleski, njemački, francuski, španjolski, portugalski i talijanski. Korisnici Androida koji ne koriste Huawei mogu dobiti AppGallery u tri jednostavna koraka:

  1. korak: preuzmite i instalirajte AppGallery s web stranice.

  2. korak: Preuzmite i instalirajte HMS Core iz AppGallery.

  3. korak: Postavite HUAWEI ID u donjem desnom kutu na početnoj stranici AppGallery.

29.05.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh