« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 4 mjeseca
NOVOSTI

Sultan Drinks - nova bezalkoholna pića na tržištu

Odlikuju se odličnim okusom i nižom energetskom vrijednošću u odnosu na bezalkoholna pića s dodanim šećerom, uz zdrav sastav, bez štetnih aditiva

Sultan Drinks - bez šećera i aditiva
Sultan Drinks - bez šećera i aditiva (Sultan Drinks)
Više o

Sultan Drinks

,

bezalkoholna pića

Na hrvatsko tržište stigla su nova bezalkoholna pića Sultan Drinks, na vrijeme da vas osvježe u toplim danima koji dolaze.

Sultan Drinks sokovi jedinstveni su po kombinaciji trendovskih okusa i zdravog sastava. Niti jedno Sultan piće ne sadrži dodan šećer, niti umjetne zaslađivače. Zaslađeni su medom ili stevijom, što predstavlja rijetkost na tržištu bezalkoholnih pića.

Odlikuju se odličnim okusom i nižom energetskom vrijednošću u odnosu na bezalkoholna pića s dodanim šećerom, uz zdrav sastav, bez štetnih aditiva. Sultan Drinks pune se u Austriji uz korištenje austrijske mineralne vode.

Sultan Drinks sokovi dolaze u četiri varijante:

Sultan Cola, Sultan Orange, Sultan Ice Tea, te Sultan Power. Sultan Power nije energetsko piće, jer energija ne dolazi iz visokog udjela kofeina, već iz sastojaka koji daju energiju mišićima i organizmu: ginseng, đumbir, matična mliječ, a kofein je u malom udjelu i iz prirodnih izvora. Kao i sva Sultan pića, sadrži ekstrakt ljekovitog crnog kima.

Kombinacija zdravog sastava, te egzotičnih i osvježavajućih okusa učinit će Sultan Drinks novim hit pićem ovog ljeta!

Sultan Drinks napitke moguće je kušati u sve više barova i kafića u Hrvatskoj, ili naručiti na web stranici www. sultan-drinks.com.hr.

20.05.2019. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh