« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Suha stopala - prirodna njega za ljepotu

Odgovarajuću njegu stopala trebate započeti kupkom koja pospješuje cirkulaciju, omekšava tvrdu kožu, opušta umorna stopala i vraća svježinu

Osvježite stopala prirodnim načinima
Osvježite stopala prirodnim načinima (Arhiva)
Više o

njega stopala

,

savjeti

,

stopala

Ako imate problema sa ispucalim i suhim stopalima vrlo vjerojatno imate problema sa nedovoljnim unosom vode, starenjem organizma, lošom obućom, nepravilnom dijetom, klimom, nekim bolestima poput dijabetesa, infekcije stopala ili jednostavno nemate dovoljnu higijenu stopala.

Ali, ne morate se pomiriti sa takvom situacijom i misliti da tako mora biti već možete probati i neke od sljedećih trikova koji vam mogu pomoći imati lijepa i njegovana stopala.

Lijepa i njegovana stopala

Popraviti stanje svojih stopala u 3 jednostavna koraka, a za to će vam biti potrebno samo 15 minuta dnevno.

Prvi korak je kupka za stopala!

Odgovarajuću njegu stopala trebate započeti kupkom koja pospješuje cirkulaciju, omekšava tvrdu kožu, opušta umorna stopala i vraća svježinu.

Najbolje je svaku večer napraviti toplu kupku u koju možete dodati par kapi eteričnih ulja i morsku sol. Preporuča se koristiti eterična ulja eukaliptusa, čajevca i lavande jer štite stopala od bradavica, bakterija i gljivica te imaju antiseptička svojstva.

Kadicu napunite toplom vodom, uronite stopala i ostavite ih tako 15 minuta. Ovaj postupak je najbolje raditi svaku večer prije spavanja i to sve dok se stanje vaših stopala ne popravi. Kada se stanje popravi kupku je potrebno ponavljati jednom tjedno.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
24.06.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh