« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
ŠOKIRANA JAVNOST

Sudionik njemačke tv emisije u komi nakon opasnog pada

POGLEDAJTE VIDEO - Sudionik veoma popularne emisije u komi je nakon nesreće koja se dogodila u subotu navečer, a koja se u udarnom terminu izravno prenosila

Fotografija vijesti

Zdravstveno stanje Samuela Kocha, dvadesettrogodišnjeg studenta, "teže je nego što smo očekivali", piše tv kanal na svojoj internetskoj stranici. Mladić je zadobio tešku ozljedu vratnih kralješaka, rekao je direktor sveučilišne bolnice u Duesseldorfu Wolfgang Raab, a prenio je ZDF.

Nakon operacije koja je trajala 2,5 sata, mladić je u umjetno izazvanoj komi. Nesreća se dogodila kada je u emisiji pokušao na štulama izvesti salto preko automobila koji je išao prema njemu, a vozio ga je njegov otac. Automobil je udario u mladića.

Koch je sudjelovao u jednoj od najgledanijihi emisija na njemačkoj televiziji "Wetten, Dass..?" (Kladim se da ...) u kojoj se potpuni anonimci žele afirmirati većinom apsurdnim pothvatima. Emisija se prikazuje šest do sedam puta u godini.

Emitiranje emisije je prekinuto nekoliko minuta nakon nesreće, što je prvi takav slučaj u 29 godina njezina postojanja. Sva nedjeljna izdanja novina pišu na naslovnici o toj tragediji koja je potresla cijelu Njemačku. Emisiju vodi zvijezda njemačkog malog ekrana Thomas Gottschalk, a u prosjeku ju gleda 11 milijuna gledatelja, iako joj zadnjih godina popularnost pada. (hina/metro-portal)

05.12.2010. 19:15:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh