« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
ČASNA RIJEČ

Sučeljavanje Štulhofera i Reisman u Westinu s biranim medijima

Prava slika organizacije dolaska Judith Reisman se pokazuje, nakon sramotnog lupetanja u Saboru sad se uvodi institut podobnog medija

Sučeljavanje bez publike?
Sučeljavanje bez publike? (Arhiva)
Više o

Westin

,

udruga Grozd

,

tribina

,

Aleksandar Štulhofer

,

Judith Reisman

,

udruga Vigilare

Judith Reisman i Aleksandar Štulhofer će ipak sučeliti stavove o zdravstvenom odgoju, no u potpuno kontroliranim uvjetima koje postavlja misteriozni organizator Centar za obnovu kulture kojem u upravi sjedi, ni više ni manje, Ivo Banac?!

Naime, sučeljavanje treba biti u Westinu u 17.30 sati u četvrtak, nakon što se američka ... što je već ... Judith Reisman odmori od susreta s Milanom Bandićem, koji opet gura glavu na panj sretan što će ga snimiti kamere.

Štulhofer je u čudu jer prvi puta u života sudjeluje na zatvorenoj "tribini" na koju će ulaz imati samo tri medija, dok je ostalima ulaz zabranjen, a navodno će i organizatori napraviti streaming.

Nakon što je u Saboru dala časnu riječ da će nam zemlja postati Sodoma i Gomora po uvođenju zdravstvenog odgoja, Judith Reisman će moći neometano širiti svoje homofobne ideje oduševljenim slušateljima i medijima podobnim za tribinu, a zašto Štulhofer uopće ide na nju, nije nam previše jasno.

31.01.2013. 15:09:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Djurdjica
    31.01.2013. 23:25
    Pametni ljudi uvijek saslušaju predavača, a tek tada napišu komentar. Oni koji to nisu, "znaju sve" unaprijed. To je dojam koji su ostavili naši mediji komentirajući boravak gđe. Reisman u Hrvatskoj.
  2. avatar
    Djuro
    01.02.2013. 17:59
    Pitam se, što autor teksta toliko napada ovu ženu? Kao da je Hitler. Zar moraju svi biti liberali i homofili?!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh