« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Stvari koje unose negativnu energiju u dom

Vrlo često nismo ni svjesni da su neki predmeti ''emocionalni vampiri'' koji kradu pozitivnu energiju i ugrožavaju mir i harmoniju

Uredite dom u pozitivnom smjeru
Uredite dom u pozitivnom smjeru (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

obrnuta kuća

,

negativna energija

Negativna energija lako će se proširiti vašim domom i uskoro neće biti ni odmora, ni veselja, a bome ni harmonije na koju ste navikli. Kako se riješiti negativne energije? Jednostavno, sve što trebate napraviti jest riješiti se nekih stvari koje su zapravo pravi pravcati emocionalni vampiri i sve će biti u redu.

Stoga, kako bi u vašem domu i u obitelji vladala pozitivna energija riješite se sljedećih 6 stvari koje stvaraju negativnu energiju.

Cipele ispred vrata - bez obzira da li su poredane ispred spavaće sobe ili bilo koje druge ovi predmeti su pravi "energetski vampiri'' pogotovo ako su prljave. Ormarić za cipele ili neko drugo mjesto za vašu obuću ispunit će vaš dom pozitivnom energijom umjesto negativnom.

Hrpa starih novina, časopisa, papira i knjiga - novine bacite u kantu za smeće čim ih pročitate, savjetuju Feng shui stručnjaci. Ukoliko sakupljate časopise ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne podu ili uglu sobe. Razbacani po prostoru, ovi predmeti donijet će vam lošu energiju.

Mjesto za sjedenje ili spavanje ispod drvene grede - drvene grede jedan su od omiljenih dizajnerskih elemenata koji rado i često viđamo u domovima. Međutim, ukoliko postavite kauč ili krevet ispod ovog detalja znajte da su otrovne strijele negativne energije usmjerene prema vama, objašnjavaju Feng shui stručnjaci. Stoga, svoj kauč ili krevet samo malo pomaknite da se ne nalazite direktno ispod grede

Okrhnuti tanjuri, šalice, zdjele - takvo posuđe donosi lošu energiju tko god da je koristi, tvrde Feng shui stručnjaci. Radije kupite najjeftiniji novi komplet posuđa nego da koristite skup, ali oštećen komplet. Korištenje ovakvog posuđa može utjecati na karijeru ili financije.

Prazne posudice za sol ili šećer - svima nam se događa da ponekad ostanemo bez zaliha namirnica koje gotovo svakodnevno koristimo. Međutim, nikada ne bi trebali dopustiti da vam posudice kojima držite sol i šećer budu potpuno prazne. Police s praznim posudicama u kuhinji utječu na sreću i harmoniju u obitelji.

Prljava odjeća u kutu sobe - ovo je jedna od važnijih stvari na koju Feng shui stručnjaci upozoravaju. Možda je najlakše baciti prljavu odjeću na pod u kut sobe, ali treba da znate da se na tom mjestu nestaje i sva pozitivna energija iz doma. Trebali bismo imati mali prostor gdje ćemo odlagati prljava odjeću za pranje poput košare za veš.

20.07.2017. 13:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh