« Ekosfera
objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana
BRAVO

Strujni krug za više punionica

Strujni krug pokreće akciju za više punionica u RH – prilika i za ugostitelje, hotelijere i vlasnike apartmana

Strujni krug
Strujni krug (Arhiva)
Više o

Strujni krug

,

elektični automobili

Udruženi u misiji za čišći i zeleniji okoliš, hrvatska nacionalna udruga za e-mobilnost Strujni krug, zajedno s predanim partnerima za distribuciju i ugradnju punjača, pokreće treću po redu inicijativu za širenje mreže punionica za električna vozila širom zemlje. Ovaj potez ne samo da osnažuje infrastrukturu električnih vozila nego i otvara put Hrvatskoj kao zelenom turističkom odredištu.

Prilika za ugostitelje, hotelijere i vlasnike apartmana

Partneri udruge Strujni krug nude instalaciju punionica, za sve koji mogu osigurati električni priključak snage 11-22 kW, uz minimalne troškove za određeni vremenski period. Čak i ako lokacija nije idealna, u ponudi su prilagođeni uvjeti i mogućnost obročne otplate, osiguravajući da svatko može biti dio ove ekološke revolucije. Više od 2.000 ugostiteljskih objekata već je prepoznalo ovu priliku, pružajući svojim gostima više od samo smještaja ili obroka - pružaju im budućnost koja je započela već jučer.

Na infrastrukturi za električna vozila se kontinuirano radi što govori i činjenica da u svijetu gdje se svakodnevno traže održiva rješenja i inovacije u transportu, Hrvatska ne zaostaje. S više od četiri milijuna električnih vozila koja već kruže Europom, i preko 70.000 koji posjećuju Hrvatsku tijekom ljetnih mjeseci, prisutnost punionica postaje ključna za zadovoljstvo suvremenih putnika. Vodeće platforme za rezervaciju smještaja već omogućuju filtriranje objekata s dostupnim punionicama, što pokazuje jasnu smjernicu tržišta", istaknuo je Hrvoje Prpić, predsjednik udruge Strujni krug.

Kako se prijaviti?

Zainteresirani se mogu prijaviti do 30. lipnja 2024. putem online obrasca dostupnog na službenoj web stranici udruge ili kontaktiranjem na info@strujnikrug.hr. Partneri Strujnog kruga pregledat će sve prijave i ponuditi optimalna rješenja za poslovne prostore, bilo da se radi o ugostiteljskom objektu ili smještajnim kapacitetima.

Ovim putem, udruga Strujni krug ne samo da promiče održivi razvoj i ekološku svijest nego i postavlja Hrvatsku na kartu zelenih turističkih destinacija. 

17.03.2024. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh