« Glazba
objavljeno prije 11 godina
PROJEKT

Strobelyxov šesti singl - Pinkelyx

Nakon što je pušten iz zatvora jer je puštao elektroniku na rock partyu, Strobelyx je pobjegao na livadu s kojom se stopio u jedno i pronašao mir...

Šesti singl Strobelyxa
Šesti singl Strobelyxa (Strobelyx)
Više o

Strobelyx

,

Pinkelyx

,

Janko Novoselić

Strobelyx je na slobodi već pola godine! Hvala vam što pratite priču male led lampice i iz mjeseca u mjesec joj pružate potporu. Najbolji ste!

Za one koji se pitaju tko je Strobelyx, saznajte njegovu priču i pogledajte spektakularni bijeg u slobodu!

Tko se krije iza projekta?

Janko Novoselić koji se nikada nije mogao vezati samo za jednu vrstu glazbe, odlučio je jednom mjesečno objaviti singl koji prati život Strobelyxa. Mnogi ga poznaju kao bubnjara TBF-a, vrhunskog jazz glazbenika i/ili nevjerojatnu ritam mašinu u elektoničkim bendovima Bilk i Tobogan te mnogim drugim oblicima njegovog pojavljivanja. Za detaljnije informacije o Janku, posjetite Google ili jednostavno pročitajte što o njemu kaže Wikipedia i svaki mjesec poslušajte što nam poručuje kroz glazbu. 

- PINKELYX -

stream:

youtube

Soundcloud  

buy:

Bandcamp

Beatport

Strobelyx slavi pola godine na slobodi! 

Nakon što je pušten iz zatvora jer je puštao elektroniku na rock partyu, Strobelyx je pobjegao na livadu s kojom se stopio u jedno i pronašao mir. Uživao je u čarima prirode i slobode u svom zelenom izdanju skroz dok ga kiša nije otjerala. Skrio se na obližnjem kolodvoru i gledajući na ogromni sat shvatio da je prošlo već pola godine od njegovog bijega u slobodu! Odlučio je proslaviti rođendan i priključio se veseloj ekipi koja se upravo spremala ući u vlak. Uskočio je na rozi mp3 player i vlak je krenuo...

Nije znao kuda ide i nije mu bilo bitno! Dečki su ispijali pive, cure su udisale helij iz balona i pjevale piskutavim glasom. Vlakom se orio urnebesan smijeh, a to je bilo točno ono što je želio za proslavu svog uspjeha. Kako bi ostao skriven na playeru i neopaženo birao glazbu, postao je roz. Lukavo je pustio svoj novi singl na koji su svi zaplesali, a njegovoj sreći nije bilo kraja. Kako bi zauvijek upamtio taj trenutak, singl je dobio ime Pinkelyx.

Strobelyx svaki mjesec svijetli druge boje, a svoje šaroliko predstavljanje prati odgovarajućim singlom. Do sada ste ga mogli vidjeti žute, plave, ljubičaste boje, smeđe i zelene boje, a koje će boje zasjati idući mjesec, saznajte15.06.!

Strobelyx - Yellowyx (15.12.2012.) http://bit.ly/Wvw9xd 

Strobelyx - Bluelyx (15.01.2013.) http://bit.ly/XTpmwM 

Strobelyx - Purpleyx (15.02.2013.) http://bit.ly/XTpigL

Strobelyx - Brownelyx (15.03.2013.) http://bit.ly/138795P 

Strobelyx - Greenelyx (15.04.2013.) http://bit.ly/10qxSqy 

Strobelyx -  Pinkelyx (15.05.2013.) http://bit.ly/YWr2ec 

Pratite Strobelyxa, družite se s njim na društvenim mrežama i širite dobru vijest o kreativnoj slobodi!

http://www.strobelyx.com/

Facebook 

Vimeo

Twitter

16.05.2013. 05:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh