« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Stravične gužve i kilometarske kolone

Od jutra se stvaraju kilometarske kolone u oba smjera, naplatne kućice su zagušene, a nesreće dodatno usporavaju promet

Kolona pred ENC naplatom u Demerju
Kolona pred ENC naplatom u Demerju (HAK)
Više o

A1

,

prometne gužve

,

granični prijelazi

,

kolone Lučko

,

A2

Zbog prometne nesreće na dionici D 1, staroj karlovačkoj cesti, u mjestu Novaki Petrovinski, u smjeru Karlovca, prometna policija propušta vozila jednim trakom. Zbog gustog prometa očekujte zastoje!!! Pojačan je priljev vozila iz smjera graničnih prijelaza Bregana i Macelj. Kolona vozila koja ulaze na autocestu A 1 zagrebačkom obilaznicom iz smjera zapada proteže se do čvora Jankomir.

Autocesta A 1 Zagreb-Split-Vrgorac
Pojačan je priljev vozila iz smjera graničnih prijelaza Bregana i Macelj. Kolona vozila koja ulaze na autocestu A 1 zagrebačkom obilaznicom iz smjera zapada proteže se do čvora Jankomir.
(Domaćim vozačima savjetujemo da za prometnu komunikaciju između istoka i zapada, umjesto zagrebačke obilaznice, koriste gradske prometnice).

Na izlasku s autoceste u Lučkom kolona je oko 10 km, pa vozačima savjetujemo da za izlazak koriste i naplatu Demerje koja se nalazi na 4. km, gdje se cestarina može platiti kreditnim i debitnim karticama i ENC uređajima.

Zbog pojačane gustoće prometa sporije se vozi na dionici od čvora Sveti Rok do tunela Sveti Rok, a na izlazu s autoceste A 1 na čvoru Vrgorac, vozila se povremeno preusmjeravaju na čvor Ravča.

Autocesta A 2 Zagreb-Macelj
Pojačan je promet u smjeru Zagreba, kolona je 9 km do čvora Jankomir.
Zbog gužve u smjeru GP Macelj vozila se isključuju na čvoru Krapina.

Povremeno se zbog gužve formiraju kolone na autocesti A 7 Rupa-Rijeka, na naplatnoj postaji Rupa, u oba smjera, na riječkoj obilaznici, na ulasku na otok Krk na Krčkom mostu te na izlazu Oštrovica, na autocesti A 6 u smjeru Crikvenice i otoka Krka.

30.07.2011. 15:18:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh