« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
LOL

Stranka nevažećih listića prešla izborni prag

Komentari na listićima ovoga su puta bili izuzetno domišljati i zabavni, uz uobičajenu količinu psovki

Jedan od uobičajenih komentara na listićima
Jedan od uobičajenih komentara na listićima (Screenshot)
Više o

izbori za EU parlament

,

nevažeći listići

Nevažeći listići su na ovim izborima postali vrlo važan faktor. Uobičajena brojka između 0.5 i 1.6 posto skočila je preko 5 posto, tako da netom već kruži šala o Stranci nevažećih listića koja je prešla izborni prag.

Najčešći su komentari napisani na listićima vezani na visinu mjesečne plaće koju će primati uhljebljeni političari i sve vezano uz to, od psovki do zabavnih komentara, uz pokoju svakidašnju jadikovku.

Na listu se dodavala Ingrid, pisalo se We (ili I) don't trast ju, crtani su spolni organi svih veličina i oblika, sa i bez dlaka, dodavali komentari pod liste tipa ološ, smeće, lopovi, lopuže i slično, nije moglo proći niti bez legende Siniše Vuce, likova iz crtanih filmova i još mnogo toga.

Ukratko, preko 30 tisuća Hrvata koji su izašli na izbore došli su tamo samo zato da bi putem glasačkog listića poslali poruku političarima - ne volimo vas, ne vjerujemo vam i gadite nam se. Hoće li tako biti i na nadolazećim lokalnim izborima, vidjet ćemo, ali definitivno se opet otvara širok prostor neovisnim listama koje će sastaviti ljudi s integritetom u lokalnim zajednicama.

15.04.2013. 11:26:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh