« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
MMM

Što žene vole u krevetu

Žene imaju svoje male želje i željice kojima je dobro udovoljiti, jer zadovoljna žena u krevetu može samo još više uzvratiti partneru

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

želje

Što žele žene u krevetu? To pitanje si je u životu postavio svaki muškarac barem jednom, a naši kolege iz Velike Britanije na tamošnjem Metro portalu napravili su presjek želja koje bi trebali ispuniti kako bi vam partnerica bila izuzetno sretna.

Za početak, budite glasni i bez zadržavanja dahćite i vičite, jer se žene tad osjećaju kao božice seksa. Ne, ispravak, za početak ju pogledajte onim mutnim pogledom punim požude i jasno joj dajte znanja da ćete joj za par sekundi zubima razderati gaćice. Rijetko koja će žena ostati imuna na to ...

Tijekom seksa uzbuđenje mora rasti stalno, a najbolji način za to je da jezikom istražite svaki centimetar njenog tijela, to će biti kao da polako palite lampice sve dok joj cijelo tijelo ne zasvijetli kao jelka.

Važno je da ste samouvjereni, pa čak i ako niste sigurni što radite, radite to sa širokim osmijehom, bez grimasa. Ponavljamo, morate istražiti cijelo tijelo, jer žene ne vole podsjećati da imaju i druge tijelove tijela osim grudi i vagine.

Ako je možete podignuti, to će biti genijalno (ako ne, pravac teretana), a uz to podijelite i par komplimenata, pa je položite na krevet i nježno, ali dominantno zavladajte situacijom - žene to obožavaju.

Tijekom seksa pozorno osluškujte njene reakcije kako biste shvatili gdje je dodiri najviše uzbuđuju, a nije problem ni pitati, žene vole komunicirati tijekom seksa. 

05.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh