« Seks
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Što žene vole čuti tijekom seksa

Riječi koje joj pomažu da se osjećaju poželjnima, željenima i seksi obično su univerzalni pokretači tih osjećaja i potreba kod žena

Šapnite joj par stvari...
Šapnite joj par stvari... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

prljavi razgovor

Neke su riječi učinkovitije od drugih, a važno je znati zbog kojih će to riječi doista početi gubiti kontrolu. "Riječi koje joj pomažu da se osjećaju poželjnima, željenima i seksi obično su univerzalni pokretači tih osjećaja i potreba kod žena", kaže Jaiya, seksualni odgojitelj i autorica knjige Vezana i zadovoljena: Prljavi vodič za najbolji seks.

1. Da

"Privlače nas muškarci koji su sigurni i odlučujući", kaže DeAnna Lorraine, stručnjakinja i trenerica za izlaske iz Los Angelesa. Kada muškarac često govori da ili apsolutno to samo pokazuje njegovu sigurnost. Primjerice ako ona stenje prilikom seksa, a vi je podržite u tome s da, to joj daje dodatno dopuštenje da zaroni puno dublje u svoj užitak.

2. Njezino ime

Kažu da je žensko zadovoljstvo prilično narcisoidno. Spominjanje njezinog imena čini je posebnom jer se rado o njoj, ona je ta koja je neodoljiva, koja je glavni protagonist vašeg čarobnog trenutka. Samo pripazite da spomene pravo ime, jer u protivnom posljedice mogu biti nesagledive.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

27.12.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh