« Žene
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
TKO, JA?

Što žene skrivaju od svojih muškaraca

Naravno da muškarci ne moraju sve znati o svojoj partnerici, no ove stvari neće vam otkriti ni na najgorim mukama

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

dugovi

,

veze

,

muškarci

,

broj partnera

,

seksualna povijest

,

špijuniranje na Facebooku

Žene će dati sve za svog muškarca kojeg vole, no niti one koje su najprivrženije i najodanije neke će stvari ostaviti za sebe. Recimo, broj seksualnih partnera trebao bi zauvijek ostati sakriven radi boljih odnosa u vezi, a to i nije tako važan podatak, kad malo bolje razmislite.

Dugovi su sljedeća stvar koju žena nikad neće priznati svom dragom, osim u slučaju kad se stvarno nađe pritisnuta leđima na zid. To im je neugodno, osjećaju se loše, a kako su svađe oko financija najčešći razlog razvoda, jasno je zašto to ne žele priznati.

>> Male tajne za sretnu vezu >>

Korištenje vibratora još je jedna od "mračnih tajni" koje žene ne vole odavati, jer im je draže držati svog partnera u uvjerenju da je sjajan ljubavnik nego da mu priznaju da imaju gumenog prijatelja koji to radi još i bolje od njega. 

Naravno, uz to ide i činjenica da, ma što ona vama rekla, vi najvjerojatnije niste najbolji ljubavnik kojeg je imala, a kako muškarci ne vole misliti o bivšim ljubavnicima svoje drage, bolje je da i to ostane skriveno.

>> Male ženske tajne u seksu >>

Za kraj, da, uhodite bivšeg na Fejsu i raspitujete se o njemu kad ga netko spomene, i da, to nećete nikad reći svom novom dragom. 

24.06.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh