« Žene
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Što žene ne bi trebale dijeliti s partnerom

Heh, naravno da je iskrenost temelj dobre i kvalitetne veze, no svejedno postoje neke stvari koje žena ne bi trebala podijeliti s dragim

Neke stvari zadržite za sebe
Neke stvari zadržite za sebe (DeviantArt)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

tajne

Zaljubljenost može imati neke negativne posljedice u slučaju da jednostavno osjećate preveliku potrebu za dijeljenjem sa svojim novim dragim, kažu stručnjaci. Naime, ma koliko se pričalo o tome da je iskrenost temelj kvalitetne veze, što nitko ne spori, ipak ima nekoliko sitnica koje jednostavno morate zadržati za sebe.

Primjerice, tajne koje vam je povjerila prijateljica trebaju ostati između vas dvije, jer pomislite samo kako bi vama bilo da se neke stvari za koje ne želite da se pročuju ipak dospiju u javnost. Osim toga, na taj način ćete natjerati i dragog da se zamisli - ako niste vjerni svojoj dugogodišnjoj prijateljici, kako ćete biti njemu?

Detalji iz prošlosti također trebaju proći kroz određeni filter prije nego što ih servirate dragom. On stvarno ne treba znati kako vas je uzbuđivao neki prošli partner, isto kao što ni vi ne biste željeli znati kakvo je intimno rublje kupovao bivšim curama.

Vaša lozinka za mail i društvene mreže treba ostati vaša. Svaki čovjek ima pravo na određenu količinu privatnosti, a na vama je da to ne zloupotrebljavate u vezi. Stoga, lozinka je vaša i nitko je ne treba znati.

Za kraj, ono što svi znaju, no rijetko se odlučuju izravno savjetovati - vaše intimno mišljenje o njegovoj obitelji treba ostati iza zaključanih vrata vašeg uma. Korektni odnosi su dovoljni, sve dok ne budete stvarno ugroženi, mišljenje zadržite za sebe. 

28.01.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh