« Život
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
DRAGI ...

Što žene najviše zamjeraju muževima

Mitološke slike o bračnim svađama zasipaju nas iz svih mogućih medije, a evo koje su to stvari koje žene izluđuju u braku

Kućanski su poslovi prilično nisko na listi zamjerki
Kućanski su poslovi prilično nisko na listi zamjerki (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

prigovaranje

,

zamjerke

,

muževi

Anketa koju je proveo HuffPost pokušala je doznati koji su to glavni problemi koje ljudi imaju u braku, a svaljuju se na glavu muškaraca jer to žene najviše zamjeraju svojim muževima. Prva stvar je, prilično očekivano, kućni budžet koji je gotovo uvijek izvor nesuglasica i svađa.

Drugo je, naravno, nered koji ostavljaju iza sebe, što u sobi, što u kupaonici, a odmah iza toga slijedi premali angažman oko školskih aktivnosti djece, koje u većini slučajeva odrađuju majke.

Nije pretjerano iznenađenje da se na visoko četvrto mjesto probila svemoćna svekrva, majka koja obično gura nos tamo gdje mu nije mjesto ni u ludilu, poput, recimo, spavaće sobe.

Razmirice se pojavljuju i u spavaćoj sobi, jer se žene ponekad žele samo opustiti od djece i posla, a tamo ih obično čeka napaljeni suprug koji na kraju dana želi konzumirati svoje bračno pravo i obavezu, dok ženi to nije ni na kraj pameti. 

Kućanski su poslovi začuđujuće nisko, kad se uzme u obzir emancipacija žena u svim drugim područjima života, no kako čak i u skandinavskim zemljama žene u velikoj većini misle da su kućanski poslovi njihov zadatak, muškarci se sigurno ne bune ...


15.09.2013. 21:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh