« Hi-tech
objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana
ZNATE LI ;)

Što zaslon pametnog sata govori o vama?

Potrošači se sve više okreću satovima kao vječnom modnom dodatku i detalju koji nadopunjava stilski izraz korisnika što uzrokuje i stalni rast tržišta luksuznih satova

Evo, recimo, ovaj.. što vam govori?
Evo, recimo, ovaj.. što vam govori? (Arhiva)
Više o

pametni sat

,

zaslon

Satovi su oduvijek među najpopularnijim kolekcionarskim predmetima, a rijetki modeli i primjerci se prodaju za desetke ili stotine tisuća dolara. Često se kaže da po satu na ruci možete puno toga reći o osobi jer on može predstavljati produžetak nečijeg identiteta. Ali tek nakon pojave pametnih satova, ovaj dodatak je postao još traženiji i prisutniji. Korisnici se oslanjaju na njih za sofisticirane značajke poput praćenja zdravlja, fitness spreme ili pametnih notifikacija, a o samim korisnicima te njihovom stilu i karakteru najviše govori pozadina zaslona sata koji koriste.

Prilagodljiva pozadina zaslona sata za personalizirani stil i luksuz

Potrošači se sve više okreću satovima kao vječnom modnom dodatku i detalju koji nadopunjava stilski izraz korisnika što uzrokuje i stalni rast tržišta luksuznih satova. Isto tako i pametni satovi, među svim drugim novim značajkama koje pružaju, služe kao prijenosno te prilagodljivo platno za modno izražavanje korisnika.

Mnogi komercijalno dostupni pametni satovi sada nude ugrađenu značajku koja korisnicima omogućuje uređivanje pozadina zaslona sata bilo kada i bilo gdje. Korisnici tako mogu promijeniti pozadinu sata na temelju svog raspoloženja ili aktivnosti kojom se bave, omogućujući uređaju da se neprimjetno stopi s njihovim izgledom. Kako se satovi postupno prilagođavaju željama korisnika, tako i prilagodljivi digitalni brojčanici postaju dio ormara za sve koji cijene moderan dodatak.

Huawei Watch Ultimate nudi elegantno stilsko rješenje za sve one korisnike koji modne dodatke vide kao neizostavan dio svojeg outfita - od poslovno orijentiranih modnih sladokusaca do vrhunski stiliziranih influencera koji se odjećom žele prezentirati na najbolji mogući način. Impresivnog dizajna, Watch Ultimate dolazi u dva osnovna izdanje - Voyage Blue i Expedition Black koja se dodatno mogu prilagoditi s šest pripadajućih ekskluzivnih digitalnih brojčanika, sve sukladno stilskim preferencijama korisnika.

Robustan i snažan okvir sata za markantan izgled

Strastveni ljubitelji satova znaju da dobro dizajniran okvir podjednako osigurava strukturni integritet dobrog sata, podržava značajke viših razina korištenja i dodaje stilski šarm ovom klasičnom modnom dodatku.

Kod pametnih nosivih uređaja koji pružaju funkcije monitoringa sportova poput ronjenja, često se može vidjeti kako ronioci nose uređaje s brojčanicima koji su narančasti, plavi ili zeleni jer su to boje koje je najlakše vizualizirati pod vodom. Brojčanici s jednosmjernim rotirajućim okvirom također postaju favorit koji ronioci traže na pametnim uređajima jer se obično nalazi i na tradicionalnim ronilačkim satovima za pomoć pri mjerenju vremena ronjenja.

Watch Ultimate u Voyage Blue izdanju savršen je prijatelj upravo za ronjenje, donoseći korisnicima rotirajuću krunicu i plavi nanotehnološki keramički okvir s bijelim gravurama koje odgovaraju tradicionalnim ronilačkim satovima. Ovaj atraktivni pametni sat pruža roniocima istinske mogućnosti ronjenja na dubini do 100 metara i sve dodatne funkcije pametnog ronjenja koje prate dubinu, vrijeme i sve ostale parametre. Kako bi se povezalo s temom ronjenja, izdanje Voyage Blue dolazi s ekskluzivnim licem sata koje može prikazati 24 različite vremenske zone na plavoj pozadini.

Svijet sveobuhvatnih značajki dostupnih na dodir zapešća

S pojavom pametnih satova, satovi su oslobođeni svoje tradicionalne funkcije pokazivanja vremena i proširen im je fokus na druge funkcije kao što su 24-satno praćenje zdravlja ili pametna fitness asistencija. Osim putem spajanja na pametne telefone poput Huawei Mate 50 Pro ili najnovijeg flagshipa P60 Pro čije globalno predstavljanje očekujemo u svibnju, pokretanje značajki i monitoring funkcija odvija se preko interaktivnih brojčanika. Interaktivni brojčanici pametnog sata postala su norma, a tehnološke tvrtke u svako novo izdanje ugrađuju sve opsežnije funkcije. Ali za krajnje korisnike, ti promjenjivi brojčanici dio su uzbuđenja korištenja sata.

Nudeći opsežan katalog značajki jednim dodirom, nije ni čudo da interaktivni brojčanici postaju glavni dio pametnog sata za zaposlene ljubitelje satova. Korisnici sada mogu pratiti svoje otkucaje srca ili pratiti spavanje dodirom, što je značajka koju najčešće koriste zaposleni pojedinci u stalnom pokretu. Interaktivni brojčanik sata stoga ne služi samo kao modni izričaj, već dodaje praktičnu notu onima koji se oslanjaju na tehnologiju kako bi pojednostavili svoj svakodnevni život. Za ovu spomenutu skupinu ljubitelja satova, Watch Ultimate je očigledan izbor. Vrhunski brojčanik sata i njegova nova tipka Assist nude pristup kompliciranim značajkama jednim klikom. Osim potpuno novog načina rada Ekspedicija koja vodi korisnike na avanture na otvorenom, brojčanik sata također je portal za pristup medicinskoj EKG analizi i drugim značajkama praćenja zdravlja.

Korisnici Huawei Watch Ultimate mogu iskoristiti 90% popusta za ranu ponudu za Sense Explorer Watch Face Series. Ponuda vrijedi do 30. travnja; fiksna cijena je 3,99 €; za zemlje koje nisu u eurozoni, ovisno o stvarnoj cijeni u trgovini satova.

20.04.2023. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh