« Život
objavljeno prije 10 godina
EH, DA ...

Što svi traže u novom partneru

Naravno da odgovori na pitanje iz naslova mogu biti bajkovit tipa princa na bijelom konju ili ljubav života, no zapravo su puno konkretniji

Koje osobine mora imati idealan partner
Koje osobine mora imati idealan partner (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

veze

,

samopouzdanje

,

partner

,

smisao za humor

,

idealni partner

Svaka osoba ima neki ideal ljubavi, neki su od njega napravili ikonu, drugi se moraju dobro potruditi da bi se sjetili što su zapravo smislili, no kad se pogledaju odgovori na pitanja o osobinama idealnih partnera, u najvećem broju slučajeva naći ćete vrlo, vrlo slične odgovore.

Stoga, ovaj popis možete iskoristiti na dva načina - usporediti ga sa svojim idealom i možda nešto dodati ili oduzeti, a možete usporediti i sebe pa popraviti ono što nije dobro i dodati ono što nedostaje kako bi se više svidjeli potencijalnim partnerima.

Pa, da krenemo. Najveći broj ljudi od partnera ne očekuje ni novac ni slavu već - samopouzdanje. Rijetkima trebaju osobe bez samopouzdanja koje će morati za ruku voditi cijeli život. Ako vaše samopouzdanje nije baš na visini, napumpajte ga radeći ono u čemu ste najbolji. 

Druga na listi poželjnih karakteristika je smisao za humor, što je prilično razumljivo - tko bi htio biti s mrtvim puhalom koje se ne zna pošteno ni nasmijati? Slijedi, dosta logično, izgled, no ne fotošopirani modeli s naslovica već prave osobe sa svim svojim sitnim nesavršenostima koje su, zapravo, tako neodoljive i seksi.

Naravno, traži se i dobar seks, ili barem jasno izražen talent za učenje kako bi u spavaćoj sobi uvijek bilo vatreno. 

Jedna od važnijih stvari je i prihvaćanje, jer osjećaj da smo prihvaćeni od strane neke osobe koja nam nije obitelj zapravo je jedan od glavnih motiva za vezu. Komunikacija je također među glavnim karakteristikama koje se traže, jer jedina stvar koja će sigurno održati vezu stabilnom je kvalitetna i otvorena komunikacija. 

Financijska stabilnost je dosta niže na listi nego što bi se mislilo, no, nije zanemariva stavka u ukupnoj slici o novom partneru, kao i ukus koji bi trebao ili trebala imati, kako vam se dom ne bi časkom napunio porculanskim psićima i zavjesama s čudnovatim uzorcima. 

I, naravno, na kraju ono nešto što će sve to skupa povezati u poželjan paket - međusobna kemija koju je teško objasniti, ali je lako osjetiti.

25.04.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh